charity-miles-aplikacija-vezbe
Radionice

MALFIN 2015: Kreativnost i zarada u onlajn okruženju

MALFIN 2015, konferencija pod sloganom “Budi kreativan, uključi se I Ti. ” predstaviće najnovije trendove u oblasti kreativne industrije i informacionih tehnologija. Konferencija će se održati 7. novembra, od 10h u Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad.

Ove godine u skladu sa trendovima u okruženju i velikim interesovanjem za socijalnim mrežama, internetom i kreativnošću u svim oblastima, odlučili smo da MALFIN predstavimo u duhu informacionih tehnologija i kreativne industrije.

„Kreativnost i zarada u online okruženju“ i sadžaće brojna predavanja i radionice grupisane u sledeće oblasti:

1. Kreativna industrija i dizajn
Prezentacije osnivača kompanija u oblasti kreativne industrije koji su uspeli da razviju biznis u oblasti novih tehnologija. Fokus predavanja će biti na prezentaciji novih trendova u kreativnoj industirji iz svih oblasti od filma, industrijskog, web dizajna…

2. Lični brending na društvenim medijima
Interesantna predavanja i radionice o veštinama koje su potrebne mladim preduzetnicima da postanu uspešni u on-line okruženju. Kako se predstaviti na internetu (internet marketing i lični brending, izvori finansiranja, freelansing, pokretanje bloga, društveni mediji…). Na koji način doći do izvora finansiranja.

Registracija za događaj iznosi 500 dinara za studente i 700 dinara za ostale. Na sam dan
konferencije cena će biti 600, odnosno 800 dinara.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share