Lifestyle

Mala crna haljina i još 6 ženskih trikova na koje svaki muškarac pada

Potrebno je samo sedam sekundi gledanja u ženu da bi se muškarac odlučio da li će da joj priđe. Da, možda zvuči čudno u današnje vreme, ali nauka tvrdi da je tako…

Najbolja formula za uspeh u većini životnih situacija je – biti i ostati prirodan.

Doduše, u nekim situacijama, kao onda kada želite da vas on primeti, nije na odmet da malo glumite… i poslužite se kojim sitnim trikom, piše Superžena.

1. Možda je suprotno onoj narodnoj, ali odeća ipak čini čoveka. Nezavisno od toga šta je u trendu, jednobojna odeća “emituje” više energije i veće samopouzdanje. Ipak, izbegavajte sasvim crnu odeću, jer može da ostavi preozbiljan utisak. Osim ako, naravno, ne nosite čuvenu – malu crnu haljinu.

2. Suptilno popravljanje odeće, npr. ravnjanje naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite dobro da izgledate zbog njih. A to im svakako podiže ego!

3. Štikle su seksi, ali baletanke mogu biti još više ako jednu od njih ljuljuškate na vrhovima prstiju. Poluizuvena cipela pokazuje da ste razigranog uma, ali pazite da su vam pritom prekrštene noge – pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa. U protivnom, možete da stvorite utisak da niste otvoreni za nova poznanstva.

4. Gola ramena muškarci lako povezuju sa grudima, pa je zato haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primetite da vas posmatra, lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotisan krenuti u vašem pravcu.

5. Jednom rukom se lagano oslonite na šank kako ne biste delovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte da preterate i da držite ruke na bokovima, jer tako nećete delovati izazovno već, naprotiv – nepristupačno.

6. Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore, dok pričate sa nekim ili ga samo gledate, može da deluje veoma privlačno. Kod govora tela važno je i da, dok sedite, ne prekrstite ruke ispred sebe. Iz toga se može pročitati da biste radije bili negde drugde.

7. Stidljivi ste? Stanite u sredinu grupe ljudi. Tako ćete više pričati, pa će delovati da ste vrlo popularni. Njemu ćete zbog toga, svakako, biti još zanimljiviji!

Zašto se Novosađani plaše da priđu devojkama?

OGLAS

PARTNERI SAJTA


30 Shares
Share via
Copy link