Magazin Svet

Majstori promašili stan i pogrešnoj ženi renovirali kuhinju, stavili joj granit, baš kakav je htela

Majstori u pogrešnoj kući, renoviranje kuhinje
Foto: TikTok printscreen/chloewaterz

Kloi Fontejn se vratila iz prodavnice i u kući zatekla majstore koji su već poodmakli u renoviranju njene kuhinje. Jedini problem je bio taj što ona nije naručila renoviranje. Istovremeno, komšinica je nervozno čekala majstore da dođu.

Radnici su promašili kuću, zatekli otvorena ulazna vrata i mislivši da je kuća ostala otvorena za njih, ušli i započeli radove.

Kloi je interesantnu situaciju zabeležila na svom Tik-Tok nalogu.

– Ne zaključavam vrata ako idem samo do trgovine ili negde odakle se brzo vraćam, jer živimo u malom mestu i zaista je sigurno. Ali, kada sam se vratila kući, videla sam zaštitni tepih u hodniku i grupu majstora u kuhinji i ništa mi nije bilo jasno. Još je smešnije što ovo nije prvi put da se to dogodilo. Pre nekoliko meseci radnici su pogrešili kuću i uredili mi vrt kada nisam bila kod kuće – objasnila je komšinicasrećnica u videu.

U videu je prikazano kako radnici nisu ni primetili kada je ušla u kuću, a nastavili su i s bušenjem sve dok im nije rekla da su u pogrešnoj kući. Kada su konačno shvatili da su napravili veliku grešku, jedan od radnika je odmah zvao šefa na telefon što, kako je zaključila Kloi, sigurno nije bio prijatan razgovor.

Ali, s obzirom na to da su joj oni zamenili radne površine u kuhinji u granitne, kakve je i htela, odlučila  je da plati uslugu.

– U ulici u kojoj živim sve su kuće vrlo slične i vrlo sličnog rasporeda, tako da zapravo i nije čudno što su ih zamenili. Ali, ja sam zahvalna na ovoj „grešci“ – rekla je.

Korisnici koji su pogledali video nisu mogli verovati da se to dogodilo dva puta, a neki su se našalili da bi rado živeli u njenoj ulici.

„Smatram da im niste trebali platiti jer je to njihova greška“, „Ako se ovo događa ovako često, možda ste vi u pogrešnoj kući“, samo su neki od komentara.

Izvor:  Srbija danas

Bračni par iz Novog Sada od stana napravio čudo zbog kojeg ispada vilica (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

990 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap