Magazin

Majke iz Brusa se nudile Jutki, samo da im ne dira ćerke

Predsednik opštinskog odbora i fudbalskog kluba u Brusu, Dragan Vidojević, ispričao je za portal Nova da mu je ćerka Milutina Jeličića Jutke, Milica Jeličić, slala uvredljive i preteće poruke.

Podsećamo, Jutka je optužen za seksualno uznemiravanje bivše saradnice Marije Lukić.

Od Dragana Vidojevića smo dobili printskrin pretećih poruka koje su mu stigle sa profila koji se zove Milica Jeličić.

milica jelicic

“Povod za njene pretnje je bila objava u kojoj podržavam Mariju Lukić na mojoj stranici. Tada sam objavio naslovnu stranu jednih dnevnih novina, a Marija Lukić svakako ima moju ličnu podršku. Jer ja znam da je sve to istina, on je takav. Ljudi su bili ucenjivanji, dešavalo se mnogo više stvari, jer sam bio prisutan”, kaže Dragan Vidojević za naš portal.

On ističe da je Milutin Jeličić Jutka koristio svoj uticaj, svoju poziciju, da bi dobio ono što je hteo.

“Bio je predsednik opštine i narodni poslanik i šta god da je neko od njega tražio on je za uzvrat tražio ili novac ili neke druge usluge. Tačnije, primoravao je žene da legnu sa njim. Ima mnogo slučajeva za koje ja znam, a nekoliko puta sam čak bio prisutan gde mi se zgadio život”, kaže Vidojević.

Potom je prepričao situaciju u kojoj je jedna maloletnica otišla u krevet sa Jutkom kako više ne bi imala jedinicu iz matematike.

“Recimo, jedna situacija u njegovom lokalu, u piceriji “Hani”, sa direktorkom jedne škole je imao razgovor da jednoj devojčici popravi keca iz matematike. Kao, on će to sredi. Posle sam video tu istu maloletnicu kako odlazi sa njim na sprat. Takođe, jedna prijateljica mi je rekla da je slala svoje dete da mu pomogne nešto u kancelariji, a kada je devojčica stigla, on joj je tražio da spava s njim. Ta moja prijateljica se odmah obukla kada je saznala za to i otišla kod njega i rekla mu: “Ne diraj mi dete, evo ja ću spavati sa tobom, nju mi ne maltretiraj.”

Vidojević ističe da je bilo i žena koje su htele da imaju seks sa njim kako bi imale uspeha u karijeri.

“Neke su legle sa njim, pa se posle zaposlile u Opštinskoj upravi. Ima sijaset slučajeva. Plaše ga se ljudi, niko nije hteo javno da istupi, ovo je mala sredina, a on je bio na funkciji. Neko podlegne, neko je psihički jači… Ja sam ga prijavio još 2003. godine… Mislim da je on bolestan čovek i da je za neku ozbiljniju analizu. Trebalo bi da se pregleda”, ističe Vidojević.

Čim je dobio pretnje sa profila koji se vodi na ime Milice Jeličić, Jutkine ćerke, proverio je verodostojnost te Fejsbuk stranice.

“Pretnje koje sam dobio sam išao da proverim. Tačnije, da vidim da li je to profil Jutkine ćerke i preko prijatelja sam se uverio da jeste. Odmah sam otišao to da prijavim, pa neka Tužilaštvo ispita. Juče me je pozvao inspektor da dam izjavu, reagovali su, preduzimaju korake, a to je i bio cilj. Nisam se plašio ni tada, ne plašim se ni sada od njega. Denis kojim mi preti je njen dečko, mada sam saznao da su raskinuli, da je bivši i da živi u Švajcarskoj. Ne mogu da grešim dušu, taj mi se momak nije obratio, niti pretio, to je ona napisala”, ističe Dragan.

On kaže da je celo mesto u strahu od Jutke, jer su, kako tvrdi, svi zavisni od njega. Kada neko ne bi hteo da ga posluša, priča Dragan Vidojević, on bi mu smestio otkaz ili mu se svetio na druge načine.

“On je toliko novca pribavio, ceo Brus je stavio u svoju službu. Pare iz leglalnih tokova prebacuje na svoje račune preko jedne firme koja vozi buldožere. Umesto da pomaže građanima, mi svi radimo za njega i njegov kapital se meri milionima. Čak se vodi krivična prijava protiv utaje poreza. On je vrlo spretan u tim mahinacijama, pa je svoju imovinu prebacio na šuraka, pa je taj dečko umro od srca, a taj drugi rođak na kojeg je prebacivao imovinu je uzeo konpac i obesio se. Oko njega jednostavno svi stradaju”, kaže Vidojević.

Za naš portal otkriva da je Milutin Jeličić Jutka, čim je došao na vlast, digao kredit u visini od 100 miliona.

“Kada je došao na vlast podigao je 100 miliona kredita, ma oprao je para i para… Od toga kredita je našao pločice za asfalt po 4, 5 evra, a razduživao se za njih da su po 29 evra. To je radio bez javne nabavke. Samo kaže čoveku, idi radi, a ništa se ne podudara, ni kvadratura, ni dimenzije… Najskuplje pločice tog tipa koje su rađene bile su u Aleksandrovcu, koštale su 17 evra, a kod nas 29 evra i to najlošije. Taj od koga je kupio te pločice radi sa njim u dogovoru već godinama. Recimo, on sarađuje i sa ekipom koja ovde vozi buldožere. Preko njih pere novac, pa su svi vozači pokupovali stanove u Beogradu, Novom Sadu, Nišu…”, priča Vidojević i navodi i da Jutka pere pare preko sportskog centra, kao i to da su mesne zajednice zbog njega u dugovima u visini od 124 miliona.

“Prevario je narod, ali i zakon. Opelješio je pare iz državnog budžeta, neko bi to trebalo da ispita. U Brusu vlada težak organizovani kriminal”, kaže Dragan.

Džaba krečite preko trule stolarije kad je puna Jutki koji je nagrizaju

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • oce neko tog siledziju da p* vec jednom ustroite klosara sta se plasite tog misa takvih ima koliko hocete po ustanovama skidali su mrak na kozama do juce

549 Shares
549 Shares
Share via
Copy link