Svet Vesti

Ubila sebe i ćerku (3) zbog duga od 2.300 € (FOTO)

Skočile pod voz
Foto: Printskrin/Tviter

Legan Melsadaj Redmond (27) mesecima nije bila u mogućnosti da plati račune za stan i struju zbog čega je ubila sebe i svoju ćerku, pokazala je istraga koja je nedavno završena.

Naime, Legan se te 2019. godine odlučila na fatalan potez i zajedno sa ćerkom skočila je pod voz. Sve to zbog 2.300 evra duga za stan i komunalije.

Nažalost,istraga potvrđuje da je majka “počinila ubistvo i samoubistvo zbog teške nemaštine, zbog koje je bila i pred sudom”.

Ona je, kako prenose strani mediji, dugovala  oko 300 evra za struju, 600 za ostale komunalije i nešto više od 1.400 evra za kiriju.

Zapravo ona je tog dana pokušala da pronađe rešenje. U 6.30 ujutru, otišla je da još jednom proveri stanje na računu, a prethodno je obavila niz poziva. Molila je prijatelje da joj uplate nešto novca, ali izgleda da na njene vapaje niko nije odgovorio.

Kada je, verovatno, shvatila da izlaza iz tunela nema, tog kobnog dana je umotana lepo obučena sa ćerkicom šetala voznom stanicom čak sat vremena, pre nego što se odlučila da skoči pod voz.

Svedoci su kasnije rekli da je veliki propust to što na peronu nije bilo policije, jer bi u tom slučaju neko sigurno odreagovao – pošto je žena izgledala krajnje izgubljeno.

Na kraju, da opšte zaprepašćenje žena je zgrabila dete i sa pešačkog dela skočila direktno pod voz.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Izvor: Nova.rs

Ne loži se sirotinjo, putevi nisu za tebe, nego za belosvetske „investitore“

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap