Vesti Novi Sad

Loše vreme ne smeta – nastavljaju se besplatni treninzi u Novom Sadu

Iako je sezona besplatnih treninga na otvorenom završena, tu nije kraj besplatnim sportskim aktivnostima u Novom Sadu. Besplatni treninzi prethodno održavani na Đačkom igralištu sada su preseljeni u salu hotela Gymnas.

Hotel Gymnas nalazi se na adresi Teodora Pavlovića 28, a cena treninga biće simbolična, da bi se mogli isplatiti troškovi sale. Momci koji stoje iza akcije besplatnih treninga najavljuju da se od proleća ponovo može očekivati druženje na otvorenom, a do tada nastavite da radite na svom zdravlju i kondiciji u sali hotela Gymnas. Termini su uglavnom u večernjim satima, a kao i do sada, održavaju se različite vrste treninga.

free_treninzi_jesen_1
Foto: Free treninzi Đačko Novi Sad

U proteklih šest meseci održano je preko 100 besplatnih treninga, a oboren je i rekord po broju Novosađana koji su zajedno vežbali. Novi Sad je dokazao da je grad sporta, a preko 1000 Novosađana i Novosađanki zajedno je vežbalo i družilo se, poboljšalo svoje zdravlje i stvorilo prijateljstva.

Osim toga, ekipa je učestvovala na mnogobrojnim manifestacijama poput Noćnog maratona i Water festa, a ogranizovali su i nekoliko svojih, poput trka i šetnji po Fruškoj gori. Takođe, Novosađani su pokazali da nisu samo sportski nastrojeni već i humani, pa su se u velikom broju odazvali akciji dobrovoljnog davanja krvi, koju su organizovali momci koji stoje iza akcije besplatnih sportskih aktivnosti.

besplatni_treninzi_djacko
Foto: Free treninzi Đačko Novi Sad

Ako se do sada niste priključili ovoj sportskoj zajednici pravo je vreme da to i učinite, a više informacija o svakom treningu možete saznati na njihovoj Facebook stranici Free treninzi Đačko Novi Sad.

Pročitajte više zanimljivih sportskih priča

 

Avatar

Aleksandra Aleksić

komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link