Vesti Novi Sad

Loše vreme ne smeta – nastavljaju se besplatni treninzi u Novom Sadu

Iako je sezona besplatnih treninga na otvorenom završena, tu nije kraj besplatnim sportskim aktivnostima u Novom Sadu. Besplatni treninzi prethodno održavani na Đačkom igralištu sada su preseljeni u salu hotela Gymnas.

Hotel Gymnas nalazi se na adresi Teodora Pavlovića 28, a cena treninga biće simbolična, da bi se mogli isplatiti troškovi sale. Momci koji stoje iza akcije besplatnih treninga najavljuju da se od proleća ponovo može očekivati druženje na otvorenom, a do tada nastavite da radite na svom zdravlju i kondiciji u sali hotela Gymnas. Termini su uglavnom u večernjim satima, a kao i do sada, održavaju se različite vrste treninga.

free_treninzi_jesen_1
Foto: Free treninzi Đačko Novi Sad

U proteklih šest meseci održano je preko 100 besplatnih treninga, a oboren je i rekord po broju Novosađana koji su zajedno vežbali. Novi Sad je dokazao da je grad sporta, a preko 1000 Novosađana i Novosađanki zajedno je vežbalo i družilo se, poboljšalo svoje zdravlje i stvorilo prijateljstva.

Osim toga, ekipa je učestvovala na mnogobrojnim manifestacijama poput Noćnog maratona i Water festa, a ogranizovali su i nekoliko svojih, poput trka i šetnji po Fruškoj gori. Takođe, Novosađani su pokazali da nisu samo sportski nastrojeni već i humani, pa su se u velikom broju odazvali akciji dobrovoljnog davanja krvi, koju su organizovali momci koji stoje iza akcije besplatnih sportskih aktivnosti.

besplatni_treninzi_djacko
Foto: Free treninzi Đačko Novi Sad

Ako se do sada niste priključili ovoj sportskoj zajednici pravo je vreme da to i učinite, a više informacija o svakom treningu možete saznati na njihovoj Facebook stranici Free treninzi Đačko Novi Sad.

Pročitajte više zanimljivih sportskih priča

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku