Magazin Svet

Imam 40 godina i nikad nisam vodila ljubav: Atletičarka otkrila zašto niko neće vezu s njom

lolo jones
Foto: Printscreen Instagram

Lolo Džons pamti svako ko je ikada gledao atletiku, ali pojedini detalji iz njenog života koje je odlučila da podeli sa svetom mnoge su začudili, piše Nova.rs

Džonsova je hrišćanka i želela je da nevina uplovi u bračne vode.

– Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca, poručila je razočarana Lolo.

Umesto da joj život postane lakši nakon javnog priznanja, broj momaka koji su želeli da stupe sa njom u vezu postao je još manji.

– To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: „OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu“, iskrena je Džonsova.

Lolo Džons je upamćena kao jedna od retkih sportistkinja u istoriji koje su se tamičile na letnjim i zimskim olimpijskim igrama. Trčala je na 100 metara sa preponama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine, dok je u Sočiju učestvovala u bobu.

Nedavno je objavila video snimak u kome govori kako želi da zasnuje porodicu. Kako nije pronašla čoveka svog života odlučila se na veštačku oplodnju, a prvi korak je zamrzavanje jajnih ćelija.

Nakon jednog bolnog raskida nakon osam meseci veze napisala je između ostalog.

– Nastaviću da se molim Bogu da me počasti čovekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i Bogu da ako ne želi da se udam da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile želela sam da se udam sve više i želim da imam svoju porodicu. Nastavljaju da lome moje srce, poručila je ona.

Govorila je i o odnosu koji ljudi imaju prema njoj.

– Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da nemam seks pre braka. Momci mi u inboksu pišu da sam stara. Da sam isprana i da treba da završim sa tim. I tako ja zajecam. Gde si Bože? Jedan deo Biblije kaže: Ako tražiš nešto u moje ime, uradiću to. Tražila sam od Boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja reč kaže da su dvoje bolji od jednog…, rekla je u jednoj emisiji.

Izvor: Nova.rs

Zapalila Instagram: Najseksi baka na svetu je srpskog porekla

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
49 Shares
Copy link