Magazin

Muškarci u strahu! Profi razbijačica kola Ljupka Stević traži novog momka

ljupka-stevic
Foto: Telegraf Nikola Tomić

Želim da odlepim za nekim ko je moćan. Ne mora da ima mnogo para, ali intelektualno mora da bude superioran, kaže Ljupka Stević. Ljupka Stević kaže da je procvetala otkako nije u vezi sa generalom policije Dragišom Simićem! Pevačica se posle kraha desetogodišnje veze posvetila sebi, ali priznaje da joj je ipak potreban pravi muškarac koji će da je štiti, mazi i voli.

– Osim saune, meni niko ne diže temperaturu, a ni pritisak! Kažu da sam procvetala otkako nisam sa Simićem. Niko me ne uzbuđuje, ali i ne nervira. Naravno da bih volela da se pojavi neki pravi, moćni muškarac za kojim ću odlepiti. I kada kažem moćan, ne mislim da treba da ima mnogo para, nego da intelektualno mora da bude superioran.

Ne sme da bude loš čovek i prostak. Ni prevaranti više ne prolaze kod mene, odmah ih prepoznam – kaže Ljupka. Od one noći kada je iz mog stana izašao Dragiša više nijedan u njega nije kročio! Da bih nekom otključala vrata, mora da se potrudi.

Kada smo je pitali kako izdržava bez ramena za spavanje i seksa, Stevićeva je u svom maniru odgovorila.

– Ništa ja ne izdržavam, ja uživam u svom novom životu. Oslobođena sam, sve mi ovo prija. Nedostaje to rame za spavanje, ali i plakanje, a o seksu neću da pričam.

Iako me ljudi doživljavaju kao slobodnu osobu koja nema dlake na jeziku, ja sam ipak jedna stidljiva devojka. O intimnim stvarima mogu da razgovaram samo iza zaključane brave. Uostalom, moj otac redovno čita novine i zaista je neumesno da ja pričam javno o seksu. Pa mene je bilo sramota i dok sam se fotografisala u sauni. Baš sam se postidela – objasnila je Ljupka, prenosi Kurir.

– Skinula sam se u kupaći usred zime, a kažu da nikad nisam bolje izgledala. Kao i svaka žena, ja nikada nisam potpuno zadovoljna. Mislim da treba da nabacim koje kilo da bih bila ponovo ona rasna žena, tako da ću početi da treniram.

Pevačica nije želela mnogo da priča o svom bivšem dečku Dragiši Simiću.

– Da ga sretnem na ulici, ne bih mu se javila. Prekinuli smo svaku komunikaciju. Nakon što mi se život okrenuo naopačke, preda mnom je bio prazan put i ja sam odlučila da tim putem koračam prema suncu i lepim stvarima. Podsetite se kako se slavno završila prethodna velika ljubav Ljupke Stević, a pevačica stekla medijsku slavu.

Novi Sad je dobio svoju Ljupku Stević, a pi*ka novčanu kaznu

Tamara Obradović

Tamara Obradović

komentara

Klikni da objaviš komentar

131 Shares
131 Shares
Share via
Copy link