Srbija Vesti

Javio se ljubavnik žene koja je ubila i zabetonirala muža u buretu

biljana i ivan
Biljana i Ivan, foto: Facebook

Ljubavnik Biljane Stojanović, koja je izvršila samoubistvo pošto je tri godine pre toga ubila muža Ivana, a njegov leš zabetonirala u štali, kaže da nije ni slutio da je ona u stanju da počini tako nešto.

Poslednjih nekoliko dana Aleksandar L (28) našao se u centru pažnje javnosti zbog veze sa Biljanom Stojanović iz Velikog Trnjana kod Leskovca, na čijem imanju je pronađeno telo njenog supruga Ivana Stojanovića.

Zabetonirano telo na imanju je počivalo protekle tri godine, dok je Biljana pričala da je u Rusiji.

Posle prvog šoka, Biljanin partner sada samo želi da se vrati normalnom životu.

– Ja sam prošao poligraf u policiji i više nisam za njih interesantan. Da li sam bio sa BIljanom u emotivnoj vezi, to sam rekao u policiji. Ja sam poljoprivrednik i samo želim da se što pre vratim normalnom životu i da zaboravim što pre ovo što se dogodilo. Ovo jeste neko životno iskustvo, ali mi ništa od toga nije trebalo – objašnjava Aleksandar.

Po njegovim rečima osim što se bavi poljoprivredom, počeo je i da sprema pravosudni ispit i pokušava da nastavi svoj život posle neverovatne priče u koju je umešan a koja je šokirala celu Srbiju.

– Ni na trenutak nisam posumnjao bilo šta. Biljana se ponašala normalno, često je bila nasmejana i lepo raspoložena. To ne kažem samo ja, to može da potvrdi i celo selo – objašnjava Aleksandar.

Biljanino telo pronađeno je u štali 26. juna, a uzrok smrti je bilo trovanje i prema dosadašnjim tragovima do kojih je policija došla, u pitanju je najverovatnije samoubistvo. Posle njene sahrane, na Vidovdan, rođaci su pregledali kuću i pronašli dokumenta njenog supruga Ivana Stojanovića, između ostalog i pasoš i to je bio jedan od znakova za uzbunu, jer je Biljana tri godine pričala da joj je muž, Ivan, na radu u Rusiji.

Kada su Ivanovi rođaci, podstaknuti glasinama, počeli da tragaju, u staji su pronašli noviji zid, a kada su ga razvalili, zgranuli su se – u buretu, iza zida, pronađeno je zabetonirano bure sa ostacima tela, za koje se pretpostavlja da je nesećni Ivan Stojanović.

Izvor: Nova

Otkriveno kako je ubijen Ivan iz Leskovca, obdukcija otkrila detalje zločina

OGLAS

Share via
Copy link