Horoskop

Ljubavni horoskop za Dan zaljubljenih

Februar je mesec ljubavi. Šta nam zvezde kažu: koji znak će za Dan zaljubljenih poludeti za voljenom osobom kao mačori u februaru, a koji znaci će biti usamljeni za ovaj praznik?

OVAN

Ovan neće biti raspoložen za slavlje, ali će ga partner ipak izvući iz toplog doma na neki provod. Ovaj znak voli praznike, a Dan zaljubljenih svake godine slavi. Bitno je da se proslavlja.

BIK

Bik će više biti u fazonu da ode na neko piće sa prijateljima, nego sa partnerom. On će se pravdati time da ljubav treba slaviti svaki dan, a ne samo 14. februara.

BLIZANCI

Blizanci kao i od svega ostalog i od ovog dana prave povod za sprdnju, druženje, viceve i šale. Nekima se ovakve šale neće dopasti, a drugi će uživati u društvu Blizanaca.

ljubav-beba-par
Izvor: Pixabay ©

RAK

Rakovima neće biti ni do čega, osim do opuštanja. Naporno je posle toliko slavlja u januaru opet nešto proslavljati. Rak će se pravdati time da je Dan zaljubljenih veliki trošak, a i nije neki povod.

LAV

Lav voli slavlja, pažnju i provod, pa makar to bilo i za Svetog Valentina. Poklonu se u zube ne gleda, osim ako je partner opet pogrešio u izboru. Lavovi ovaj dan neće sigurno provesti kod kuće, jer to nije u njihovom stilu.

DEVICA

Devica će sama ili u društvu parnera ići sigurno negde. Ona voli ovaj praznik, mada joj nije uvek jasno šta treba da slavi.

Idi na sledeću stranu >

 

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

92 Shares
Share via
Copy link