Godišnji horoskop Horoskop

Ljubavni horoskop za 2016. godinu

Ko će se zaljubiti sledeće godine, koga čeka brak, a koga zanimljive avanture? Pred vama je ljubavni horoskop za 2016. godinu.

ovan-horoskop-znak
pixbay.com ©

OVAN

Sledeća godina Ovnu donosi novu ljubav, stabilonst, čak je moguć i brak. Zaljubljenost i ljubav, kao i podrška će vam pomoći da prevaziđete finasijske probleme, koje ćete brzo rešiti. Nova 2016. vam donosi veliku, pravu ljubav, koju niste očekivali.

BIK

Vreme je za promene na ljubavnom planu kada je u pitanju Bik. Nova 2016. godina vam donosi niz transformacija i na ličnom i na emotivnom planu. Sve od vas zavisi na koji način ste spremni da se menjate, jer će to dosta uticati na vašeg partnera. U tim teškim trenucima ćete shvatiti šta želite od drugih, svog života i sebe. Svako iskustvo dobro dođe da naučite nešto novo.

BLIZANCI

Vaš ljubavni život je postao problematičan, ali nova godina donosi nove šanse. U novoj 2016. godini imaćete dovoljno vremena da razmislite i povratite izbubljene strasti koje vam nedostaju. Ne odustajte od svojih ciljeva.

 RAK

Nova godina je puna novih mogućnosti za vas, pa i na ljubavnom planu. Poradite na komunikaciji sa partnerom i budite otvoreniji. Nemojte se prepuštati emocijama, bez razmišljanja da ne biste bili opet povređeni.

lav-horoskop-znak
pixbay.com©

LAV

Početak 2016. je mnogo povoljniji za vas na polju karijere i  ljubavi. Dobijate ono što ste priželjkivali. Tražite sigurnost i spremni ste da partneru pružite naklonost i ljubavi. Morate raditi na komunikaciji i emocionalnoj zrelosti.

DEVICA

Godina 2016. je kao stvorena za vas, baš zbot te stabilnosti koju stalno priželjkujete na emotivnom planu. Gotovo je sa avanturama kojih je u poslednje vreme bilo i previše. Stabilnost je uvijek dobro došla za Device. Uživajte u radosti koju vam 2016. donosi. Vreme je da poradite na vašoj karijeri i ostvarenju duže veze. Dozvoljeno vam je da se prepustite bez razmišljanja, jer vam sledeća godina sama nameće ono što ste u dubini duše želeli u 2015. godini.

VAGA

Budite spremni na nove izazove koje donosi 2016. godina. Imate volje da probate nove stvari. Prvo ćete morati da preispitate sebe, šta želite, koliko ste emotivno zreli. Spremni ste da uđete u stabilnu vezu, ne zanimaju vas više jednokratne strasne avanture. Prepustite se i uživajte u romantici.

ŠKORPIJA

Škorpije mogu da se nadaju dobroj godini. Sledeća će biti plodna i za karijeru i za ljubavne avanture. Zato uživajte u 2016. godini. Navikli ste da živite hedonističkim načinom, pa tako nastavite i u narednoj godini, jer za to imate razloga. Vama će sve ići od ruke, jer ste zavodnik.

STRELAC

Motivisani ste da uđete u novi emotivan odnos, a nova godina je kao stvorena za nove početke. Dok ne dođete do ljubavi posao će vam nadomestiti uspeh za kojim tragate. Kada se najmanje budete nadali u vaš život će ući ta posebna osoba.

JARAC

Imate veliku potrebu da u novoj 2016. godini preispitate sebe, ali vam za to treba vreme. Ono što vam najviše nedostaje je vreme za sebe, kako biste našli balans i uskladili poslovan i privatan život.

VODOLIJA

Vi ste zanimljivi i pomalo intrigantni, a pažnja koju dobijate vam prija. Vi ste pametni i maštoviti, ali kraj vas mora biti osoba koja će isprovocirati vašu volju. Godina 2016. će biti veoma povoljna za vas. Spremite se za mirnu godinu punu pažnje i ljubavi.

ribe-horoskop-znak
pixbay.com©

RIBE

Težite ka miru, a 2016. godina vam to i pruža. Poradite na međuljudskim odnosima imaćete sve što poželite. Prolazite kroz teške trenutke, ali srećom, imate osobu koja vam pruža podršku i sigurnost.

Saznajte koji su horoskopski znaci najbolji u krevetu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


275 Shares
275 Shares
Share via
Copy link