Horoskop Lifestyle Nedeljni horoskop

Ljubavni horoskop od 30. novembra do 7. decembra

Čemu da se nadamo početkom prazničkog meseca? Kome će decembar doneti ljubav već u prvoj nedelji, a kome pomirenje i brak?

flower-ljubav-horoskop
© Pixabay.com

Ovan

Očekuje vas rastanak sa prošlim životom. Nema potrebe da se vraćate onome što vas nije činilo srećnim, pogotovo sada kad ste otkrili osobu za koju ste veoma zainteresovani.  Prija vam prisustvo te osobe, jer je ona iskrena i direktna kao i vi sami. Ono što će doprineti učvršćivanju vašeg odnosa je dobar seksualni život koji početkom decembra postaje još bolji.

Bik

Bikovi gde je zapelo? Znate šta tražite, ali niste još sigurni gde to da tražite. Takva osoba će vas čekati početkom meseca na mestu gde ste ranije retko svraćali i baš onda kada se najmanje budete nadali. Praznike tokom decembra ne treba provodite u samoći, zato dozvolite ljubavi da vam se desi.

Blizanci

Ukoliko ste u braku očekujte stabilan odnos početkom decembra, bez svađa, jer vi već znate kako dišete, a dišete jedno za drugo. Trebalo bi više da posećujete svečane događaje zajedno. Mesec decembar je idelan za to. Oni slobodni Blizanci će ludovati i početkom decembra, kao i do sada flert je vaša jedina zanimacija.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Add Comment

Click here to post a comment