Horoskop Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop: kako da znate da se zaljubljuje u vas?

VAGA

Oni će zbog vas izbaciti svoj život iz ravnoteže, i svađaće se s vama. Vage vole sebe, svoj život, kao i zadržavanje produktivnosti i mira tako da ako počnu da ostavljaju po strani bilo šta od toga da bi bili s vama imate prvi znak. Sledeći je činjenica da će se svađati s vama – Vage se nikada ne svađaju osim kada im je zaista zaista stalo. Inače, radiće na tome da vam pruže romansu kakvu niste doživeli nikad pre jer njima na kraju krajeva vlada Venera.

ŠKORPIJA

Njihovo srce će vam se prvo predati. Čak i kada se Škorpija zakune da “ne želi vezu” ili kada “samo traži nešto neobavezno” kada počnu da se zaljubljuju postaju izrazito odani i počinju da se ponašaju kao da ste par. Biće veoma zaintrigirani vašom pojavom i vašim razmišljanjima, postavljaće mnogo pitanja i visiće na vašim profilima na društvenim mrežama. Želeće da saznaju sve o vama pre nego što učine prvi korak i, jednom kada do toga dođu, srušiće sve zidove.

STRELAC

Oni žele da s vama prođu avanturu. Zaljubljeni Strelac želi da vas povede na vikend putovanje, da delite šale i dobro se zabavljate. Oni ljubav vide kao neverovatnu priliku da dožive dodatne radosti u svom životu i žele da sve rade odmah. Njima je potreban partner koji im je energetski jednak, koji je spreman da izađe i iskusi život. Što više stvari žele da rade s vama, njihovo interesovanje je veće.

Nastavak na sledećoj strani >>

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

220 Shares
220 Shares
Share via
Copy link