Horoskop Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop: kako da znate da se zaljubljuje u vas?

RAK

Oni su duboko zainteresovani, ali oprezni. Rakovi sve osećaju veoma intenzivno, i potrebno im je da dosta posmatraju stvari pre bilo kakvog upuštanja u vezu. Zapravo, budimo realni, buljiće dugo vremena i razmišljaće se šta treba da uradi, brinuće još malo, i onda će eventualno doneti odluku. Kada je Raku stalo do vas, želeće da vam bude najbolji prijatelj, najveći obožavalac i sve ostalo. Takođe, izaći će iz svoje kože kako bi vas zasmejao.

LAV

Oni čuvaju svoju teritoriju. Lavovi imaju veliki ego (žao nam je ali to je istina). I kada jednom Lav počne zaista da mari za nešto, prirodno mu je da bukvalno odmah želi da to bude njegovo. Kada se Lav zaljubljuje, on je harizmatičan kao i uvek, ali takođe traži i nekog s kim može da podeli život koji toliko voli.

DEVICA

Ponašaju se potpuno kul, ali su tajno potpuno prestravljeni. Njih je veoma teško pročitati, ali vole zaista intenzivno. Nikad nećete zapravo znaki kako se Devica oseća jer se ponašaju kao da su suviše kul za bilo šta osim za nejasne “hajde da se družimo” poruke. Ukoliko vas ovo zbunjuje, pritajte ih direktno i budite otvoreni. Oni su kod kuće i svakako već stoti put prolaze kroz sve situacije s vama.

Nastavak na sledećoj strani >>

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

220 Shares
220 Shares
Share via
Copy link