Dogadjaji

Leto u vrtu galerija

U četvrtak, 25. juna počeće „Leto u vrtu galerija” koje organizuju Galerija Matice srpske i Spomen-zbirka Pavla Beljanskog.

Manifestacija će biti otvorena u 21 čas koncertom Jazz vocal classic u izvođenju Aleksandar Dujin Orkestra i Vladane Marković, jednog od najboljih džez vokala mlađe generacije.

Na ovom događaju prisutnima će se obratiti i Milica Orlović Čobanov, rukovodilac Muzeološkogodeljenja Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i mr Tijana Palkovljević Bugarski, upravnica Galerije Matice srpske.

Leto-u-vrtu-galerija-txt

Svakog četvrtka, u periodu od 25. juna do 5. septembra, od 21 do 23 časa u zajednički vrt Galerije Matice srpske i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog moći će da dođu svi koji žele da se na neuobičajen način upoznaju sa delima srpske nacionalne umetnosti, da saznaju više o drugim kulturama i da uživaju u filmskim večerima i maratonima, muzici, plesu i putopisnim pričama.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share