Magazin

Bizarna scena na jugu Srbije, tehničar uhvatio ženu za polni organ dok joj je vadio krv

uzimanje-krvi
Izvor: Pixabay

Jedna mlada Leskovčana otišla je u jednu od privatnih medcinskih laboratorija, čija centrala nije u Leskovcu, da da krv na analizu, ali je tokom uzimanja krvi od strane trenutno dežurnog tehničara doživala takvo poniženje da je u šoku reagovala naknadno.

– Dok mi je igla bila u veni, a uzimala se već količina krvi za više analiza, on me uhvatio slobodnom rukom za moj polni organ. Bila sam u potpunom šoku. Podigla sam glavu i spremila ruku da ga udarim, ali me je on uhvatio i rekao da se smirim jer će mi igla povrediti venu – priča vidno uznemirena Leskovčanka za Jugmedia.

Izašla je trčeći preko vrata i u blizini srela poznanika lekara i ispričala mu šta se desilo. Bio je, kaže zgranut, ali joj je savetovao da svom suprugu nikako ne kaže.

Ime laboratorije i žene su poznati redakciji. Ne navodimo ih jer slučaj nije dobio, čak, ni policijski epilog.

– Kako nikada ništa ne krijem od svog supruga, onako u šoku sam telefonom sve ispričala. Hteo je da dođe i da pronađe tehničara ali mu nisam dala, bojeći se još većeg skamdala – priča.

Kada je otišla kući i kada se malo primirila, pred suprugom je zvala i uspela da dobije tehničara.

– Tek tada sam bila svesna kakvo sam poniženje doživela i tek tada me je popustio šok, pa sma mu kazala sve što je trebalo reći, uz pretnju da ću ga prijaviti.

Međutim, tehničar je klijentkinji, mladoj i lepoj, objasnio da je to uradio kako bi je „smirio“ jer je video da se navodno uplašila od igle i izvinjavao se i molio je da ga ne tuži.

– Ako je meni to uradio, ja imam osnovanu sumnju da tah tehničar, koji prema mojoj oceni ima negde oko 48 godina, radi svim pacijentkinjama, jer, kako je to uradio meni, koja sam malo visprenij, što se može videti u prvoj komunikaciji, šta li radi ženama i devojkama koje nisu kao ja. Ako je mene šokirao pa sam ostala bez reči, kako li je njima? – pita se sagovornica.

Ona povremeno boravi u svom rodnom gradu.

Trenutno kaže nema vreme za policiju, u za izjave i istrage i tužbe jer je došla da obavi brdo poslova, ali će iz Leskovca poneti veoma gorak ukus u Evropu, u zemlji u kojoj bi takav monstrum za pola sata bio iza rešetaka.

Lažni vojni policajac iz Kisača seksualno uznemiravao 7 devojčica

OGLAS

78 Shares
Share via
Copy link