Magazin

Tragedija na sahrani Biljane koja je zabetonirala supruga, rođak preminuo na ispraćaju

biljana-leskovac
FOTO: MILICA IVANOVIĆ / RINGIER

Meštani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je juče na sahrani Biljane S, koja je pre tri godine, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. i izvršila samoubistvo, preminuo njen rođak.

– Celo selo došlo je juče na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba – kaže meštanin i dodaje:

„Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Lekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesrećnog čoveka, ali nažalost nisu uspeli. Čuli smo da je doživeo infrakt.“

Sagovornik Kurira kaže da je čovek od tuge preminuo.

– Bilo mu je izuzetno teško i sve vreme na sahrani je plakao. U jednom trenutku je samo pao i svi su pritrčali, ali več je bilo kasno. Sahrana tog čoveka je danas – kaže.

Meštanin podseća da je posle sahrane usledio drugi šok, jer je u kuću došla policija i otkrila telo Biljaninog supruga Ivana koga niko nije video tri godine.

Podsetimo, Biljana S. je navodno ubila, a zatim zabetonirala supruga Ivana S. u šupi u svojoj porodičnoj kući u selu kod Leskovca.

Pre nekoliko dana izvršila je samoubistvo, a juče je sahranjena. Nakon sahrane je otkrivena jeziva istina.

Muškarca zalivenog betonom ubila je supruga još pre 3 godine, rekao ljubavnik policiji

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link