Magazin

Lepotica bez trunke šminke je prva koja će se u finalu izbora za mis pojaviti čistog lica (FOTO)

mis engleske
Printscreen

U svetu izveštačenih ljudi gde prirodna lepota sve više gubi na značaju pojavila se devojka koja preti da stvari postavi na svoje mesto.

Njeno ime je Melisa Rouf i ona je ušla u finalni izbor na takmičenju za Mis Engleske. Priča o njoj ne bi bila naročito zanimljiva da se ova lepotica ne takmiči bez trunke šminke što predstavlja presedan u istoriji ovog gotovo stogodišnjeg nadmetanja.

Čitav svet je oduševljen pričom o Melisi koja će biti prva devojka u 94-godišnjoj istoriji takmičenja koja će se u finalu pojaviti bez šminke.

Melisa (20) impresionirala je sudije u Londonu u toku polufinalne večeri u ponedeljak, jer je izašla na modnu pistu bez mejkapa. Medijska senzacija uspela je da završi i na naslovnici sajta “CNN”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mel❤️ (@melisaraouf)

“To mi mnogo znači jer osećam da se mnoge devojke šminkaju jer imaju utisak da moraju to da rade. Ako je neko srećan u sopstvenoj koži, ne treba da ga prisiljavamo da prekriva lice šminkom. Naše mane nas čine onim što jesmo i to svakog pojedinca čini jedinstvenim”, rekla je Melisa za britanski “Independent”.

Kako je došlo do toga da se takmičarka u finalu pojavi bez šminke?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mel❤️ (@melisaraouf)

Deo odgovora se krije u kategoriji takmičenja za Mis Engleske “Bare Face Top Model” (Lice bez šminke). To je kategorija u kojoj se devojke takmiče bez šminke na licu, a lenta se dodeljuje samo jednoj devojci.

“Uveli smo izbor Bare Face Top Model 2019. jer je većina takmičarki slala sređene slike s velikom količinom šminke i hteli smo da vidimo stvarno lice iza šminke”, rekla je Endži Bislej, direktorka izbora za Mis Engleske CNN-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mel❤️ (@melisaraouf)

Ona je potvrdila da će se Melisa u finalu pojaviti bez šminke, dok će sve ostale devojke biti našminkane.

“Želimo joj svu sreću na Mis Engleske, vrlo je hrabra stvar kada svi drugi nose šminku. Ona zaista šalje važnu poruku mladim ženama”, zaključila je direktorka.

Izvor: Žena Blic

Srpska misica bila u vezi sa “Škaljarcem” ubijenim na Pagu: Sve je istina, mnogo se loše osećam

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

94 Shares
Share via
Copy link