Dogadjaji

Lepota na sve strane na sajmu kozmetike

Na 26. Međunarodnom sajmu kozmetike „Dodir Pariza” posetioci su mogli da saznaju nešto više o nezi kose, estetici i zdravlju, ali i da kupe preparate na popustima. Ovo je najveći beauty sajam na području jugoistočne Evrope koji se održava 2 puta godišnje, na proleće i jesen, u Beogradu.

sajam-kozmetike-beograd
Foto: Luftika

Ljubitelji kozmetike su ovog vikenda imali priliku da prisustvuju brojnim predavanjima o tretmanima lica, tela i kose, ali i da sami isprobaju šminku i kozmetiku na svojoj koži. Gosti ovog jesenjeg sajma su bili i inostrani izlagači iz Rusije, Poljske, Italije… Italijanski frizer Leonardo Colavito koji drži salon u Novom Sadu je modelu pravio frizuru i odgovarao na pitanja u vezi sa negom kose.

Sajam-kozmezike-leonardo
Foto: Luftika

Više o ovom frizeru možete pročitati ovde

– Ruska naturalna kozmetika se pravi od bilja iz Sibira, na prirodnoj bazi, bez veštačkih dodataka i parabena, a koristi se za lice, kosu i telo – kaže kozmetičarka Marija ispred ruskog “Organic shop”-a.

Sajam-kozmezike-2015
Foto: Luftika

Veliki broj izlagača na sajmu je predstavio preparate za negu noktiju, ali i popularne gelove za izlivanje i gel lakove.

– U trendu su prirodne nijanse, kada je u pitanju boja lakova i gelova za nokte – kaže edukatorka Zorana Krsmanović svetskog priznatog brenda “Ultrasun”.

Sajam-kozmezike-bodyart
Foto: Luftika

Posetioci su na sajmu bili u prilici da vide kako izgleda takmičenje u bodyartu, ali i da sami budu modeli za šminkanje i masažu lica i tela.

masaza-sajam-kozmetike
Foto: Luftika

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
Share via
Copy link