Film Lifestyle

Di Kaprio se ofucao i pokazao svim muškarcima da i za njih ima nade

Čini se da jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, glumac Leonardo di Kaprio, kako stari, ipak gubi seksepil. Slavnog oskarovca paparacii su prošle nedelje snimili na plaži u Malibuu u ne baš tako fit izdanju.

Pored toga što je Leo (45) vidno izašao iz forme, barem ako je suditi po stomaku koji je “pustio”, kupaće gaće toliko su mu se spustile da su u jednom trenutku otkrile i delić zadnjice, pa je cela slika nekako dobila dodatno “zarozan” izgled.

Bez obzira na to, supermodeli mu i dalje ne mogu odoleti – njegova devojka Kamila Morone ima samo 22 godine i prelepa je mlada glumica i model.

Ipak, Leu ona nije bila društvo za plažu tog dana, nego njegov stari prijatelj i kolega Emil Hrš i otac Džordž di Kaprio.

Strani mediji nisu mogli, pored Leovog “puštenog” stomačića i vidno zaobljenog lica,a da ne primete da je, uprkos nepovoljnoj zdravstvenoj situaciji i pandemiji koronavirusa koja ne jenjava, samo Leonardo u jednom trenutku nosio zaštitnu masku, dok su ostali nehajno šetali bez njih.

Da li se Leo samo zapustio tokom pandemije ili je stvarno počeo da stari – videćemo kada sve ovo prođe…

POGLEDAJTE U GALERIJI

Džordž Kluni otkrio zašto je svojim prijateljima poklonio po milion dolara: Pa zašto ne bih, glupani?

Tamara Obradović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


12 Shares
Share via
Copy link