Magazin

Lečić zaćutao posle Merimine ispovesti, ne oseća se dobro

Nakon velike ispovesti glumice Merime Isaković o seksualnom napadu koji je doživela pre 43 godine, glumac Branislav Lečič kog Merima optužuje za jezivo zlodelo, nije se obraćao javnosti.

Prema pisanju beogradskih medija, zdravstveno stanje Branislava Lečiča je pogoršano što je potvrdio i glumčev PR tim.

– Obaveštavamo Vas da, zbog navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo Vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro – glasi poruka, koju prenose Novosti.

Glumac je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog optužbi glumica da ih je silovao. Naime, nedavno je Danijela Štajnfeld pred sudom izjavila da se to desilo u maju 2012. godine, pa je potom i glumica Merima Isaković u svojoj ispovesti iznela tvrdnje da ju je kolega Branislav Lečić seksualno napastvovao 1978. godine godine.

Pre oko mesec dana kada se u javnosti pojavila ispovest glumice Danijele Štajnfeld koja je Lečića optužila za silovanje, glumac i političar je nakon prvog “Ne mogu da komentarišem, izjavu ću dati u Tužilaštvu” ipak javno komentarisao svoj slučaj u pokušaju da se odbrani.

To je činio više puta prvoga dana, ali i tokom narednih nekoliko dana, sve do davanja izjave u tužilaštvu i poligrafskog testiranja.

Nakon poligrafa, Lečić se slavodobitno obratio video porukom u kojoj kaže “Poligraf sam prošao”, a na kraju nekome uputi i “cmok”.

Verovatno je shvatio kako to zapravo izgleda i zvuči pa je video editovao i “skratio” za pomenuti poljubac.

Iako ne može da tereti Lečića za seksualni napad, Merima Isaković može biti svedok na sudu protiv Branislava Lečića.

Merima Isaković: Lečić me je zvao posle 2 godine, ridao je, izvinjavao se

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

206 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
206 Shares
Copy link