Magazin Srbija Vesti

Branislav Lečić se oglasio povodom optužbi Danijele Štajnfeld sa silovanje

Glumica Danijela Štajnfeld je Višem javnom tužilaštvu otkrila da je misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, Branislav Lečić. On se povodom ovoga oglasio.

“Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilastva ne dobijem poziv I ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar”, rekao je za Nova.rs glumac Branislav Lečić povodom saznanja Nova.rs da je glumica Danijela Štajnfeld Višem javnom tužilaštvu izjavila da ju je silovao glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić.

Štajnfeld je pre nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Kako portal Nova.rs saznaje, Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Nakon saslušanja Štajnfeld, tužilaštvo treba da donese odluku kako će dalje postupati, a očekuje se da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

U ranijem iskazu datom pred tužiocem, glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Ona je tada rekla da je reč o “veoma moćnom čoveku” koji se neprekidno pojavljuje u javnosti. Više detalja pročitajte u tekstu Glumica Danijela Štajnfeld: Silovao me je Branislav Lečić.

Izvor: NovaS

Milena Radulović: Kako da nastaviš sa svojim životom dok se užasne stvari događaju nekom drugom detetu?

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link