Magazin

Lečić nije kriv, ali angažovao 4 advokata, tako to ide kad je neko “dobar frajer” a siluje

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje, u javnosti se pojavio audio snimak razgovora koji je predstavljen kao jedan od dokaza protiv Lečića.

Kako se saznaje iz izvora bliskog Branislavu Lečiću, spremaju se materijali i dokazi koji će uskoro biti dostavljeni tužilaštvu.

Radi se o ključnim dokazima odbrane i materijalnim dokazima, koji će baciti drugo svetlo na objavljeni audio snimak razgovora između Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića.

“Ima puno dokaza koji su u korist Branislava Lečića. To su dokazi materijalne prirode, koji se pre svega odnose na sporni snimak koji je Danijela Štajnfeld objavila i koji će ovim biti opovrgnut”, kaže izvor blizak Branislavu Lečiću.

Ovi dokazi neće biti dostavljeni medijima i javnosti, već isključivo sudu, ali će nakon toga sve biti jasnije i postupak se neće “razvlačiti”.

“Dokaze nećemo javno objaviti u medijima, ali ono što je sigurno, jeste da će nakon dostavljanja materijala tužilaštvu, ovaj slučaj biti vrlo brzo završen. Dobiće rasplet u roku od tri, četiri dana”, kaže izvor za MONDO.

Kako se potvrđuje, Branislav Lečić angažovao je advokatski tim od četiri advokata, dok se još uvek očekuje potvrda o saslušanju u tužilaštvu.

Da podsetimo, Danijela Štajnfeld je pre nekoliko meseci zapanjila srpsku javnost kada je otkrila da ju je “silovao moćnik iz filmske industrije”, kojem je tek danas otkrila ime.

Glumica je krajem prošle nedelje doputovala iz Njujorka i dala izjavu tužilaštvu, a za silovanje optužila kolegu Branislava Lečića.

***

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko je žrtva pozovite SOS telefon 0800 – 35 00 36.

Ukoliko ste žrtva seksualnog zlostavljanja ili znate nekog ko jeste, javite se na SOS telefon Autonomnog ženskog centra 0800-100-007

 

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u avgustu prošle godine u dokumentarnom filmu “Drži me čvrsto” otkrila da ju je seksualno napostvovao “jedan moćnik iz domaće filmske industrije”. Dokumentarac je premijeru imao na Filmskom festivalu u Sarajevu.

Ona je tužilaštvu predala snimak koji posredno dokazuje silovanje, ali reakcije državnih organa nije bilo pola godine.

Konačno, ona je ove nedelje prelomila i saopštila da se radi o Branislavu Lečiću.

Tužilaštvo i policija pokušali su nemušto da demantuju glumicu, a to je još nemuštije učinio sam Lečić.

Originalni snimak razgovora Lečića i Danijele Štajnfeld (AUDIO)

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link