Magazin

Skandal i muk u Lebanu kada je SNS direktor cipelom gađao predsednika opštine

lebane sednica gadjanje cipelom

Direktor Turističke organizacije u Lebanu Bojan Jović, kadar vladajuće SNS, napravio je nazapamćeni skandal na sednici Skupštine Opštine kada je cipelom gađao predsednika opštine Ivana Bogdanovića, koji je i Jovićev rođak.

Kako javlja agencija Beta, skandal su medijima prijavili prisutni odbornici, a čitav cirkus dogodio se dok je Jović za govornicom pričao o funkcionisanju opštinske Turističke organizacije.

Njen direktor Jović je kazao u govoru da ta organizacija u 2020. godini nije imala pomoć i podršku Opštine i da je više puta pitao predsednika Opštine Bogdanovića da li je zadovoljan radom Turističke organizacije i njegovim radom, ali da na to nije dobio odgovor, već „pretnje“.

Pošto Bogdanović koji je sedeo u prvom redu, nije ni ovog puta reagovao na Jovićevu diskusiju, on je izuo cipelu i s govornice gađao predsednika Opštine.

„Bili smo svi u šoku. Nastao je muk, ali Bogdanović ni tada nije reagovao. Ipak, izveštaj Turističke organizacije usvojen je većinom od 17 glasova odbornika SNS“, kazao je očevidac, a preneo N1.

S K A N D A L
Poštovani sugrađani.
danas je održana skupština opštine i možda najjači utisak je nešto nezabeleženo u…

Posted by Inicijativa GG Lebane on Monday, 5 April 2021

Bojan Jović je brat Gorana Jovića, šefa odborničke grupe i poverenika SNS u Lebanu, dok je Ivan Bogdanović oženjen ćerkom Gorana Jovića.

Bojan Jović je, kako se čulo na snimku opozicione GG „Inicijativa za Lebane“ koja ima odbornike u Skupštini, optužio svog brata i zeta za „nerad, propadanje opštine, lošu privrednu situaciju, krah turizma i selektovanu potrošnju budžeta“, a aludirao i na „mogućnost koruptivnih radnji u vezi s Ivanom Bogdanovićem“.

Kako će dve kamile i ostala biblijska čuda spasiti Lebane od siromaštva

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link