Dogadjaji

LeadCon – prva regionalna online konferencija

LeadCon, prva online konferencija u Srbiji i regionu, zakazana je za 21. septembar 2017. godine. Po uzoru na svetske online konferencije učesnici će imati priliku da saznaju kako da prodaju proizvod ili uslugu online, koji su trendovi u konverziji i automatizaciji koja dovodi do naprednijeg poslovanja.

Razlika između offline i, sve popularnije, online konferencije je u tome što učesnici ne moraju biti na istom mestu i mogu da je prate od kuće, u kancelariji, na odmoru…  Sve što im je potrebno jesu računar i internet.

Prijavljeni učesnici LeadCon-a će biti deo istorijskog momenta, učestvovaće u prvoj online konferenciji na našim prostorima i to 21. septembra.

LeadCon online konferencija je namenjena onima koji se bave digitalnim i klasičnim marketingom i koji traže način da povećaju broj novih kupaca i smanje troškove promocije i prodaje.

Šta sve dobijate kupovinom karte:

– Pristup konferenciji (uživo)

– Mogućnost postavljanja pitanja tokom konferencije

– Sve prezentacije predavača nakom konferencije

Kako do karte?

Kartu za prvu regionalnu online konferenciju možete poručiti preko sajta: www.leadcon.net. Nakon kupovine karte učesnici će dobiti e-mail sa linkom na koji treba da potvrde svoju kartu i link za pristup konferenciji.

Luftika
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow