Magazin

“Već imala seks. Sramota, sramota, sramota… Nije žena kriva, ali…”

lea jasna sekaric
Jasna i Lea Šekarić, foto: Instagram

Ćerka naše proslavljene sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić (53), Lea Šekarić (21), neprijatno je iznenadila veliki deo srpske javnosti, ulaskom u rijaliti program Zadruga. Još veći šok javnosti priredila je kada je pred milionima gledalaca imala odnos sa Radetom Lazićem.

Lea je pred ulazak u Zadrugu, pre četiri dana, rekla da je zaljubljena u svog dečka. Zatim je bacila oko na Radeta, sa kojim je sinoć imala vrelu akciju ispod pokrivača, što je negativno iznenadilo sve, pa se i njena majka Jansa našla na meti kritika, piše Telegraf.

Šekarićeva je lepa i talentovana mlada sportistkinja o čemu svedoče brojne fotografije sa regionalnih takmičenja u streljaštvu, ali i nagrade koje je osvajala i time se pohvalila društvenim mrežama.

Jasnina ćerka osvojila je treće mesto na “Christmas Cup-u” u Osijeku, a proglašena je i za najuspešniju juniorku Beograda za 2017. godinu. Iako je uspešna sportistkinja, Lea se nikada nije eksponirala u javnosti.

Jasna je Lei i trener, zajedno putuju, treniraju i jedna drugoj su najveća podrška. Naša uspešna sportistkinja podržala je ulazak svoje ćerke u rijaliti, a sada je zbog svoje naslednice glavna tema na društvenim mrežama.

“Sve sto je tvoja majka gradila godinama, ti si srušila za pet minuta…”, “Majka joj olimpijac, osvajač medalja – ova uđe u Zadrugu i po*enja se na se što joj je majka gradila godinama – pa jel moraš da se je*eš posle 24h od ulaska – da li je moguče da ste tako lake”, “Već imala seks. Sramota, sramota, sramota… Nije žena kriva, ali…”, Neki su od komentara na Instagramu.

Jasna je nakon ovoga što se desilo rekla da neće davati nikakve izjave o Leinom boravku i ponašanju u kući.

„Samo budi lep“ je parola kurva bande koja u Srbiji zgrće najveću lovu

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Kakvi su ovo naivni komentari?
    Pa sve je izrezirano. Srbija je odavno prestala da bude zemlja gde se na znanje i postenje stice popularnost. Sve je to izrezirano I u dogovoru sa roditeljima. Nisam ni znala da Jasna ima cerku I da je Jos I osvajac nekih medalja. Cim je usla u rialiti I kao imala seks, svi pricaju o njoj.
    Pa sram Vas bre bilo! Ne nju, Vas! Jer je vama bitno ko s kim ima sex I kada!
    Nasle su nacin da se medijski probiju I neka ih!

348 Shares
348 Shares
Share via
Copy link