Horoskop Horoskopski znakovi

Za Lava, Vagu i Devicu 2022. biće prepuna izazova i problema, ali kraj će biti trijumfalan

devojka u problemima

Astrolozi predviđaju da će godina pred nama biti potpuno nepredvidljiva, ali i da je od ključne važnosti da budemo istrajni i prevazilazeći prepreke koje će nam usput postavljati život stignemo do željenog cilja.

Na najviše probleme i izazova u 2022. godini nailaziće osobe rođena u znaku Lava, Vage i Device.

Lav

Lavovi će u 2022. godini imati pune ruke posla i moguće je da će u tim silnim obavezama izgoreti. Astrolozi savetuju da se ne upuštaju u sve zadatke odjednom, već da poslovima prilaze postepeno.

Porodični i ljubavni život obeležiće razmirice i svađe, a jedini način da ublaže posledice je da obuzdaju svoj urođeni ego. Ako uspeju da se oslobode svoje arogantnosti, veće su im šanse da će sa sukobljenom stranom pronaći zajednički jezik.

Finansijski gubici i problemi sa otplatom dugova takođe su vrlo izgledni, ali druga polovina godine donosi razrešenje finansijskih problema

Vaga

Vage će u 2022. godini neprestano ulaziti u sukobe sa nadređenima, ali i poslovnim kolegama. Vage će konstantno mučiti osećaj da njihove ideje bezrazložono bivaju odbačene, a njihov trud nedovoljno cenjen.

Godina pred nama definitivno nije idealan period da Vage započnu vlastiti posao, ali je pravi trenutak da dobro razmisle o promeni profesije.

Mnoge Vage svesno sebe drže u stanju nezadovoljstva i nesreće i to samo zato što ne žele da iskorače iz svoje zone komfora. To je lekcija koju će u 2022. dobro naučiti, a ako budu dovoljno mudre i primeniti i konačno se otarasiti straha od promena.

Devica

Snaga i energija Devica biće čitave godine na testu, pa će Device biti suočene sa brojnim padovima. To će ih duboko uznemiriti i unesrećiti, ali ne smeju izgubiti volju.

Najvažnija lekcija 2022. godine za Device će biti da ne gube volju, energiju i veru, kolikogod im se situacija činila bezizlaznom.

Device bi morale da budu veoma pažljive sa finansijskim ulaganjima i sreća njihova da će uz sebe imati jaku podršku bliskih ljudi i savete zlata vredne koje će im ‘spasiti živu glavu’.

Šta svaki znak Zodijaka mora da promeni da bi pronašao pravu ljubav

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

795 Shares
795 Shares
Share via
Copy link