Horoskop Horoskopski znakovi

Lav, Strelac i Jarac od 24. marta goreće od ljubavi za nekim koga nikada ne mogu imati

Ko nije bio u poziciji da želi osobu koju ne može imati?

Svi smo iskusili ovu čudnu pojavu gde čoveku srce brže kuca za nekim, ali ljubav nije uzvraćena.

Četvrtak, 24. marta 2022. donosi nam zanimljiv tranzit: Mesec u sekstilnom Saturnu u Jarcu, a ova astrološka prognoza snažno pogađa centar osećanja. Pokazaće nam naše granice, i iako možda ne želimo da verujemo u te granice, ipak ćemo se suočiti sa njima.

Ovo važi dvostruko za one od nas koji žele ljubav osobe koja nas jednostavno neće voleti zauzvrat.

Nepristupačna ljubav je pravi mamac; svi smo bili tamo ranije — želeli smo nekoga koga ne možemo imati – jer ga ne možemo imati.

Tri horoskopska znaka koji žele ljubav koju ne mogu imati od četvrtka, 24. marta 2022:

Lav

Pošto provodite mnogo vremena živeći u prošlosti, i dalje verujete da ljubav koju ste jednom pronašli postoji kao nastavak u budućnosti. Niste je pustili, a kao da ste namerno u neznanju o nekome ko vas ne želi u svom životu.

Nećete to prihvatiti. Ne možete prihvatiti da se ta osoba davno preselila negde drugde.

Verujete da su oni još uvek tu sa vama, telom, umom i dušom, i mislite da se samo prave ne žele više ništa sa vama, iako imaju potpuno novi život izgrađen bez vas u njemu.

Mesečev sekstil Saturn osvetljava ovu beznadežnu ljubavnu situaciju, i iako boli gledati, to neće ništa promeniti. Morate naučiti da rastete u ovoj situaciji i nastavite dalje.

Strelac

Postoji dobar razlog zašto ne možete da dobijete ljubav koju želite, a to je zato što ste se tako postavili. Zašto se mučiti sa stvarnim ljudima kojima je stalo kada su oni tako zagarantovano razočaravajući?

Znate ovo, a tokom sekstilnog mesečevog Saturna osećate se još moćnije u svojoj odluci da volite one koje ne možete imati.

Stvorili ste sebi čudno divnu situaciju koju neko ko nije Strelac nikada ne bi razumeo. A to je da svesno birate da volite nekoga koga ne možete imati jer želite da poštedite sebe poniženja da budete povređeni, zlostavljani, izdani, lagani i svih drugih ‘lepih’ stvari koje ljudska bića rade jedni drugima kada navodno ‘vole’ jedni druge.

Jarac

Volite nekoga ko nikada neće biti dobar za vas. I taj neko je baš vaš partner. Kako ironično. Dakle, vi ste sa nekim ko vas nikada neće voleti onako kako vi volite njega. A ovo je vaš život.
Mesečev sekstil Saturn vraća vas na ovu ironičnu poentu, ali šta ćete učiniti u takvoj nevolji? Ništa. Tako vam je kako vam je, zar ne?

Želeli biste da pomislite da će se možda jednog dana ova osoba promeniti i uspeti da vidi kakva ste fantastična nagrada, a ipak, nemate pravu nadu da će to učiniti.

Dakle, volite nekoga ko vas neće voleti onako kako vi želite da budete voljeni, i to je kraj te igre. Mesečev sekstil Saturn vam omogućava da saznate svoje granice.

Rak, Vaga i Devica će do 19. aprila procvetati u ljubavi, strasti će ih pomeriti iz temelja

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

21 Shares
Share via
Copy link