Magazin

Poznata glumica 10 godina bila u bolesnoj vezi sa ocem, zajedno se drogirali, silovao je noć pred udaju

Laura Mekenzi Filips
Foto: Profimedia

Laura Mekenzi Filips jedna je od najpopularnijih glumica u Holivudu, a svoju karijeru započela je u Diznijevim filmovima, da bi dalje nastavila u popularnim ostvarenjima poput „American Graffiti“ i „One Day at a Time“.

Ipak, iako je spolja gledano njen život išao uzlaznom putanjom i nije izgledao kao da ima bilo kakve probleme, glumica se zapravo godinama suočavala sa zlostavljanjem pd strane svog oca, čuvenog „Papa Džona“, muzičara jednog od najpopularnjih bendova tih vremena „Mamas and Papas“, piše Kurir.

Mekenzi je u ispovesti kod poznate voditeljke Opre Vinfri prvi put progovorila o strahotama koje je preživela. Naime, glumica je sve priznala 8 godina nakon smrti svog oca.

U svojoj ispovesti ona je otkrila da je sa rođenim ocem 10 godina bila u incestuoznoj vezi, a njeno priznanje šokiralo je kako članove njene porodice, tako i ceo svet.

Ovo priznanje najviše je potreslo njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge. Danas ova 62-godišnjakinja jedino žali što je porodici ovo otkrila na takav način.

Ona je objavila i biografiju u kojoj je otkrila još neke potresne detalje iz svoje prošlosti. U njoj je otkrila i da je sa 11 godina počela da se drogira.

Tako mala pristala je kada joj je otac ponudio kokain, a nakon toga često su drogu konzumirali zajedno.

Ipak, kap koja je prelila čašu bila je kada je Mekenzi otkrila da je 1979. godine, noć pre nego što se udala, njen otac silovao.

Glumica je tada imala svega 19 godina, a nakon neželjenog polnog odnosa, Mekenzi je dobrovoljno ušla u 10 godina dugu vezu sa svojim ocem.

Vezu je prekinula kada je zatrudnela i shvatila da nije sigurna da li čeka dete sa ocem ili mužem. Otac joj je platio abortus, a posle toga glumica više nije mogla da podnese njegov dodir, ali ni dodir drugih muškaraca.

Mekenzi se godinama nakon toga mučila sa traumatičnim posledicama koje su njeno detinjstvo i rana mladost ostavili na nju. Mučila je muku sa zavisnošću, zbog čega je i bila uhapšena kada je pokušala da prošvercuje heroin.

Loši dani sada su konačno iza nje, a nekadašnja dečija zvezda sada živi daleko od Holivuda, kao radnik u rehabilitacionom centru. Doduše, imala je manji povratak u kultnoj seriji „Orange is a new black“, kada je igrala zavisnicu od narkotika.

Slavni glumac silovao ćerku kada je imala 14 godina: Rekao mi je da to svi očevi rade

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

15 Shares
Share via
Copy link