sabra kusadasi
joga-novisad-kurs-srbija
Dogadjaji

Kurs za instruktore joge

Program stručnog osposobljavanje joga instruktora je odobren od strane nadležnog ministarstva RS i evropske komisije za akreditaciju. Edukacija od 240 časova sprovodi se pod mentorskim vođstvom prof. dr Nikić Predraga – međunarodnog majstora joge.

Školovanje traje (8 meseci). Za kandidate iz drugih gradova i drugih zemalja pripremljen je program prilagođene nastave. Od ove godine program obuke Joga saveza Srbije sprovodi se i u Novom Sadu u Joga centru Mirjana.

Po završetku programa stručnog osposobljavanja instruktora joge, dobija se međunarodno priznato Uverenje, mogućnost za dobijanje dozvole za rad instruktora joge (licence) i mogućnost članstva u Joga Savezu Srbije.

Polaznicima je omogućeno izučavanje naučne i stručne literature o jogi kao i mogućnost da se uključe u naučna istraživanja efekata joga prakse. Svim polaznicima omogućeno je direktno uključenje u naučno-istraživačke aktivnosti Međunarodnog društva za naučna interdisciplinarna istraživanja u oblasti joge kao i pristup naučnoj literaturi o jogi.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share