Lifestyle Moda

5 modela kupaćih kostima koji će obeležiti leto 2019.

Leto je period godine kada razgledamo trendove kada su u pitanju kupaći kostimi. Kupaći kostimi koji će se nositi ovog leta su vrlo specifični. Ove godine u trend će biti retro modeli sa pojasom, karnerima, ali i oni malo ženstveniji koji će na pravi način istaknuti vašu figuru.

Otkrivamo vam modele kupaćih kostima koji će obeležiti ovo leto.

Jednodelni i dvodelni sa pojasem

kupaci-kostimi-za-leto-2018
Stylecaster.com

Kao što smor rekli u uvodnom delu, prvi na listi trendova se ističe kupaći kostim sa pojasem kao modnim detaljem koji će vam pomoći da na plaži imate željenu figuru peščanog sata, i koji će sigurno naglasiti vaš struk.

Kada su jednodelni modeli sa pojasem u pitanju, dominiraće klasični, koji neće previše naglašavati liniju bikinija, i koji neće imati duboke proreze, deklote ili otvorena leđa. Dakle, naglasak je na jednostavnom kroju i pojasu kao detalji koji je u fokusu.

Kod dvodelnih kupaćih, takođe će biti moderni oni donji delovi koji imaju pojaš-kaiš, i čiji je kroj retro – duboke kupaće gaće, a gornji deo će biti usaglašen sa donjim.

Kupaći sa karnerima

kupaci-kostimi-za-leto-2-2018
Stylecaster.com

Možda i naš favorit u pogledu trendova za leto 2018! Karneri su modni detalj koji uvek pravi razliku! Naglašavaju ženstvenost, romantični su i nekako baš odgovaraju atmosferi plaže, koktela ispod suncobrana, i visokih letnjih temperatura.

U svakom slučaju, ukoliko već imate kupaći u ovom fazonu, slobodno ga pripremite za letnju sezonu.

Inače, podjedanko će biti aktuelni i jednodelni i dvodelni sa karnerima, s tim da će kod dvodelnih biti akcenat na modelu čiji je gornji deo nalik mini prslučetu, a donji je više u bikini fazonu – baš poput kupaćeg sa gornje fotografije levo.

Seksi jednodelni kupaći

kupaci-kostimi-za-leto-3-2018
Stylecaster.com

Ukoliko ste ljubitelj jednodelni kupaćih, onih za koji mogi kažu da su idelani za poziranje i fotografisanje, ali ne baš i za sunčanje, onda će vam se dopasti vest da su baš takvi u trendu i ove godine.

Dakle, slobodno birajte jednodelne modele koji imaju duboke dekolte, otvore na stomaku, leđima, a posebno one kod kojih je naglašena simetrija. Aktuelni će biti jednobojni i oni koju kombinuju 2 boje.

Retro dvodelni

kupaci-kostimi-za-leto-4-2018
Stylecaster.com

Još jedan model koji je osvojio naše simpatije! Gornji deo kupaćeg koji se veže u mašnu, i donji deo kod kog će dominirati dva tipa kroja – duboke kupaće gaće sa uskom linijom bikinija, koje će odlično stajati devojkama koje nemaju previše naglašene kukove, i dubok model donjeg dela kupaćeg po principu polubokserica.

Mi dajemo glas kupaćem sa gornje slike levo, i to baš u barbi roze boji. smiley

Neonski

kupaci-kostimi-za-leto-5-2018
Stylecaster.com

I na kraju – kupaći kostimi upadljivih neonskih boja, kao letnji trend koji će se sigurno dopasti onima koji žele što više da naglase svoj preplanuli ten. Možete da birate dvodelne, ali kada je ovaj fazon kupaćih u pitanju, akcenat će ipak biti na jendodelnim.

Naravno, koji god model kupaćeg da bude vaš izbor, uživajte u predstojećem letu, i ne zaboravite na UV zaštitu!

jeste li pronašli svog favorita kada su letnji modeli kupaćih kostima u pitanju?

Top 5 lepršavih haljina za leto

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
Share via
Copy link