Fast food Restorani Novi Sad

Kukuriku Diner: neodoljivo ukusna domaća brza klopa

Nema ničeg lepšeg od izlaska koji se završava dobrom večerom (tačnije doručkom)! Posle zezanja s ekipom u nekom klubu ili kafiću, uz cugu, đuskanje i pevanje, ili nakon obilaska svih “in” mesta u gradu, ukusan, topao zalogaj pravi je melem za telo (i dušu!).

Ali, malo je lokala koji rade celu noć i uz to služe hranu koja je sveža i raznovrsna a da su pritom nadohvat ruke.

kukuriku-diner-novi-sad
Kukuriku / Foto: Marko Subotin

Mi znamo samo jedan takav – “Kukuriku Diner” u Zmaj Jovinoj 19, koji je gostima na raspolaganju 24/7, od čijeg menija voda ide na usta još  tokom čitanja. Mmm… Ovde se lepinje peku na licu mesta, pa se tako vruće i mirisne filuju raznim delikatesima – hamburgerom, domaćom kobajom, slasnom pančetom, sirom, šampinjonima ili bukovačama, pavlakom, salatom… Tu su i super sendviči, ukusni do besvesti, s kulenom, šunkom i finim dodacima po želji.

Potom je na redu slatko… Palačinke s nutelom i plazma keksom, džemom od kajsija i jagoda, ima i onih malih, američkih koje se filuju javorovim sirupom. Dakle, za noćne ptice nema zime (ni gladi) –  klopa u “Kukuriku Dineru” najbolji je način da se zaokruži super provod!

Kako se odlučiti? Teško, jer su  tu i profiterole koje se  prosto tope u ustima, pa sutlijaš, koji tako nedoljivo miriše na detinjstvo.

Naravno, “Kukuriku Diner” ne treba zaobići ni danju, sjajna hrana i te kako će vam prijati kada odlučite da predahnete tokom šopinga, pauze za doručak ili dok vozite bicikl, šetate s prijateljima ili osobom koja vam se dopada: pokažite simpatiji da znate šta je dobro – ostavićete sjajan utisak i osvojiti novi deo njenog srca.

kukuriku-novi-sad-pizzeta
Kukuriku / Foto: Marko Subotin

Dakle, Kukuriku Diner u Zmaj Jovinoj 19, a pogledajte i njihovu veoma zanimljivu Facebbok stranicu.

Otkrijte i vrhunsku italijansku kuhinju u gradskom baru Teatar.

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
10 Shares
Share via
Copy link