Dogadjaji

Kristijan Golubović u Novom Sadu otvara umetničku izložbu!

Aleksandar Kristijan Golubović će u nedelju 26. jula u Novom Sadu otvoriti izložbu svojih crteža. Jedini preživeli protagonista kultnog filma „Vidimo se u čitulji“, koji je često na oku javnosti zbog borilačkih sportova ili burne prošlosti, sada dolazi umetnički raspoložen. U klubu Pelican, mestu poznatom po veoma liberalnim dešavanjima, biće izloženi njegovi crteži, a svako ko želi moći će da nabavi njegov novi CD ili da kupi majice dobrog dizajna.
golubovic-slikar
– Mnogi su me pitali da li ću u nedelju doći u Novi Sad. Naravno da hoću, zaboga, to je izložba mojih slika. Pozivam sve zainteresovane, i one koji me vole i one koji me ne vole, da dođu i pogedaju šta to Kristijan ima da poruči kroz svoje crteže. Dođite da se družimo, slikamo, upoznamo… Ko želi može da kupi majicu ili CD sa mojim potpisom – kaže Kristijan.
Još zanimljivije je mesto na kojem će Kristijan izlagati svoje radove. Pelican je potpuno avangardni klub, koji je osnovao Amerikanac Leon McCottry pre 2 godine. Zamišljen je kao mesto na kojem svetski umetnici, dizajneri, glumci, muzičari i svi oni koji imaju društveni, intelektualni i modni uticaj, razmenjuju ideje sa lokalnom publikom. Odluku da otvori vrata i za Kristijana Golubovića, čoveka kriminalne prošlosti, Leon objašnjava ovako:
 leon-amerikanac
– Ja nisam tu da sudim ljudima. Rekli su mi da je Kiki omražena osoba ovde u Srbiji. Ali i mene brojni mrze, a i ne poznaju me. Činjenica je da on stvara umetnost, a Pelican obezbeđuje forum za sve ljude koji žele da rade kreativne i konstruktivne stvari. Mi smo odvažniji i inovativniji od ijednog drugog kluba u gradu, i tako će i ostati – poručuje Leon.
 Pročitajte OVDE kako je bilo na izložbi.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share