Top 10

Kratke čizmice za prelazni period

Kratke čizmice ili gležnjače su idealna obuća za prelazan period, kao i jesen, kako nam prelaz iz sandala u čizme ne bi teško pao. Obuća koja je nosiva u svim prilikama, a posebno dobro stoji uz pantalone i farmerke.

Deichman

Popularne „chelsea boots“ u pravoj jesenjoj boji kestena, sa gumom sa strane kako bi ih lakše obuli. Peta je visine 3,3 cm.

deichman-cizmice-jesen

Aldo

Rese su i ove sezone must have detalj. Ovaj model Aldo gležnjača, pored resa, je sa štiklom srednje visine i sa cibzarom sa unutrašnje strane.

aldo-cizmice.jesen

Shoestar

Ovaj elegantan model brenda Cler u dve boje svakako razbija jesenje sivilo i crnilo. Ovakav model ima u sebi notu seksepila.

cler-cizmice-jesen

Office shoes

Kada govorimo o jesenjoj kolekciji dubokih cipela ili gležnjača nikako ne možemo a da ne spomenemo neprolazne Kickersice. Ovaj model je pravi jesenji, u bojama lišća, a o udobnosti obuće ovog brenda je suvišno pisati.

office-shoes-jesen

Fashion company

Ako ste pristalica bajkerskog stila, ove gležnjače su pravi izbor za vas. Model je ravan, na pertlanje i sa ukrasnim cibzarom oko članaka.

fashion-companz-cizmice

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
13 Shares
Share via
Copy link