Koronavirus Magazin Svet

Tajlandski kralj se izolovao sa 20 ljubavnica u luksuznom dvorcu u Nemačkoj

Tajlandski kralj Maha Vadžiralongkorn samoizolovao se od virusa korona sa 20 svojih konkubina u jednom od najluksuznijih hotela u mondenskom skijaškom centru Garmiš-Partenkirhen u Nemačkoj.

Kralj, inače poznat i kao Rama Deseti, sa sobom je osim konkubina poveo brojne sluge.

Navodno je zakupio ceo „Grand hotel sonenbihil“, hotel sa četiri zvezdice, piše Internešnel biznis tajms, prenosi Tanjug.

dvorac-kralj-tajlanda
Dvorac u kojem se kralj nalazi

Tamošnji pansioni i hoteli zatvoreni su zbog korona virusa, ali hotel u kojem se izolovao 64-godišnji tajlandski kralj je izuzet od tog pravila.

Portparol lokalnog okružnog saveta rekao je da je to zato što su svi gosti iz jedne grupe ljudi.

U međuvremenu, Tajland se bori s pandemijom kovida 19, znajući da je kralj na odmoru.

Građani su, navodi se, zbog toga protestovali putem interneta i medija, kršeći pritom stroge zakone koji im brane da kritikuju kralja, preneo je zagrebački Jutarnji list.

Haštag #Zašto nam treba kralj podeljen je čak 1,2 miliona puta na Tviteru, a postavio ga je jedan aktivista koji se nalazi u egzilu u Francuskoj.

Kralj Rama Deseti nije viđen u javnosti u Tajlandu još od februara. Poznat je po tome da često nije u svojoj zemlji, a najčešće provodi vreme u Nemačkoj s ljubavnicom. Zna se i da je imao mnogo žena, kao i burne razvode.

Tajland je do sada zabeležio više od 1,385 slučajeva virusa korona, a sedam je osoba preminulo. Samo u subotu je zabeleženo 109 novih slučajeva bolesti.

Baka (90) odbila respirator da bi lekari priključili nekog mlađeg

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

750 Shares
750 Shares
Share via
Copy link