zurka-provod-klub-izlasci-novisad
Izvor: wikipedia
Koncerti

Kragujevački sastav Fitnes premijerno u Novom Sadu

U petak, 13. novembra 2015h. u 22h u Omladinskom centru CK13 očekuje nas koncert Fitnes-a i Saigon Express-a.
Kragujevački sastav Fitnes će održati koncert. Ovo će biti prvi samostalni koncert ovog eksplozivnog instrumentalnog rokenrol sastava u Novom Sadu. Braća Furunović čine stvaralačko jezgro Fitnesa od njegovog nastanka 2003. a bend danas nastupa kao trojka – Saša i Goran (poznati po svojoj grupi Popečitelji) i Aleksandar Furunović za bubnjevima. Pored EP-a i albuma “Udarci i varnice” bend na koncertima promoviše i singl “Ravnoteža” i novu muziku koju planiraju uskoro da objave.
Grupa Saigon Express svira autorsku muziku kao i obrade alternativnih novosadskih bendova (Tukša pauk oblak, Žiks, Boye). Momčilo Šotra Šole je pevač, basista i tekstopisac Saigona. Bubnjar i štampar Marko Marić, gitara glas i stas Olga Hotomski, gitarista i paraglajdista Nikola Vukša, glas ritmika i vajarka Slađana Babić. Misija Saigon Express-a je da probudi uspavana osećanja u svima nama!
Cena ulaznice: 300 din.
Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow