Srbija

Jedni ukrali jagnje, drugi krenuli u poteru za lopovima, pa svi zajedno sleteli sa puta kod Smedereva

jagnje

Sedam osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2 sata posle ponoći dogodila na Požarevačkom putu u Smederevu.

Kako „Blic“ piše u sudaru su učestvovala dva automobila, u jednom su se nalazile tri osobe koje su pre nesreće ukrale jagnje i pokušale da pobegnu sa životinjom. U drugom vozilu bili su četiri osobe koje su jurile lopove.

Koliko je udes bio jak govori i činjenica da su pripadnici Vatrogasno – spasilačke jedinice iz Smedereva učestvovali u oslobađanju pojedinih putnika iz vozila. Životinja je zatečena živa na licu mesta.

Kako saznajemo, lopovi sa puntom ukrali su jagnje i krenuli da beže, „ekipa za poteru“ je krenula golfom za njima i došlo je do bočnog kontakta prilikom preticanja i oba automobila su završila u kanalu.

U prvom trenutku bez svesti, tri osobe iz punta su prevezene u bolnicu, a četiri svesne osobe iz golfa su takođe hospitalizovane. Utvrđeno je da svi imaju lakše telesne povrede.

Vozač golfa je 2004. godište i ima probnu vozačku, a njemu i drugom vozaču su uzeti krv i urin zbog testa na droge i alkohol.

Jagnje je živo i zdravo vraćeno vlasniku.

Krađa Golfa u Beogradu u stilu Nadrealista, lopovi primenili oprobanu taktiku (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

20 Shares
Share via
Copy link