Magazin Poznati

Bila je Gangulina i Đuričkova ljubav u Kenguru, danas lepa konobarica Ljubica ovako izgleda (FOTO)

ljubica-kengur
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Od premijere filma „Kad porastem biću Kengur“ prošlo 18 godina. Ipak, replike iz njega se i dan-danas citiraju, a autentični likovi ostali su u sećanju i onima koji su ga bar jednom odgledali.

Jedan od zapaženijih likova u filmu „Kad porastem biću Kengur“ bila je čuvena konobarica iz lokalne kladionice, Ljubica.

kengur-ljubica
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

S obzirom na univerzalnost teme filma, nije ni čudno što je vremenom stekao status kultnog. Ovo ostvarenje, naime, prati život suseda u jednom voždovačkom kraju, njihove uspone i padove i ideju da uvek među “običnim smrtnicima” postoji neko ko se „izdigao“ i uspeo u životu.

Ovde je to bio upravo Kengur (koga tumači Nikola Đuričko), mladi fudbalski golman koji igra za Istvič i napustio je Beograd. Ipak, u njemu je ostala njegova nekadašnja ljubav – čuvena Ljubica, koja se sa Kengurovim odlaskom našla u ljubavnom trouglu.

Ana Marković, koja tumači lik mlade konobarice, nakon ovog filma se pojavila u još nekoliko ostvarenja, uključujući i film “Žena sa slomljenim nosem”, gde je briljirala u ulozi prodavačice, prenosi kurir.rs.

Sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, lepa Ana se u najvećoj meri posvetila porodici i odgoju dece, ali, sudeći po fotografijama – nije se mnogo promenila.

Izvor: kurir.rs

Gangula ne prestaje da se ponižava, ima slom živaca jer su se rasklimale sve fotelje na koje je bacio oko

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

16 Shares
Share via
Copy link