bendovi_koji_menjaju_svet_top_lista
Dogadjaji Festivali

Konkurs festivala Poezika za kantautore iz regiona

Prijavite se, učestvujte i pobedite na konkursu festivala Poezika, koji će se održati u Kulturnom centru Novog Sada 3. 4. i 5. juna. I ove četvrte godine, festival nastavlja da predstavlja najbolje autore iz regiona i jača muzičku autorsku scenu.

Publika Novog Sada je prethodnih godina mogla da vidi i čuje izuzetne autore i bendove kao što su Goribor, Damir Imamović, Stray Dogg, Sara Renar, Kris Ekman i mnoge druge, a ove godine predstaviće muzičare koji pripadaju novom talasu muzičke scene, zahvaljujući kojima je kantautorstvo sve popularnije, a to su Kralj Čačka, Ana Ćurčin, Ti, Lovely Quinces, kao i oni autori koji će svoju priliku da nastupe dobiti putem konkursa koji je otvoren do 1. maja.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju muzičari koji izvode isključivo autorske pesme, uz pratnju jednog instrumenta. Dva najbolja kantautora odnosno kantautorke, na osnovu konkursa svojim nastupom otvoriće programske večeri. Na taj način će predstaviti svoju umetnost novosadskoj publici, a ujedno će imati priliku da se upoznaju s kantautorima, bendovima, i producentima iz regiona.

Javnim glasanjem putem Magazina Poezika www.magazin.poezika.com publika bira jednog pobednika konkursa, a drugog će izabrati stručni žiri, u sastavu: Dušan Strajnić Dukat – muzičar, Miloš Zubac – muzičar i književnik, Janja Lončar – kompozitor, Miloš Drobnjaković – muzički producent. Zainteresovani autori mogu da se prijave putem aplikacije na sajtu www.poezika.com.

Kako da se prijavite za nastup na EXIT-u saznajte ovde

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share