muzika-koncert-klasika-pijanista
Pixabay.com
Dogadjaji Koncerti

Koncert „Trio ars anima“ u „Tribini mladih“

Muzički sastav „Trio ars anima“ održaće koncert u petak 13. maja u 20 sati u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Trio čine violinista Ivan Kundičević, Mileta Stanković na violončelu i pijanistkinja Snežana Stanković, a na programu su „Godišnja doba“ Čajkovskog, Rumunske narodne igre Bele Bartoka, Pjacola „Oblivion“ i „Godišnja doba u Buenos Airesu“. Ulaz je besplatan.

Snežana Stanković se školovala u Beogradu, usavršavajući se na mnogim majstorskim kursevima. Njena koncertna aktivnost traje 25 godina nastupala je u svim salama u glavnom gradu i drugim gradovima u zemlji Italiji, Indoneziji. Radi kao profesor klavira u muzčkoj školi „Stanković“ u Beogradu. Mileta Stanković se školovao u Beogradu, Ljubljani i Švajcarskoj, aktivno prisutan na muzičkom podijumu više od 30 godina, najviše kao solista, kamerni muzičar i vođa čela u više kamernih orkestrara u zemlji i inostranstvu (Evropa, Azija). Radi kao profesor violončela muzičkoj školi „Stankovic“. Ivan Kundičević se školovao u Beogradu i Moskvi. Dugo godina je živeo Limi (Peru), ostavivši ogroman trag u muzičkom životu, kao solista, kamerni muzičar, menadžer. Nastupa u zemlji, Evropi, Americi više decenija. Radi kao profesor violine u muzičkoj školi „Stanković“.

Koncert u CK13 ovog vikenda.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share