Dogadjaji Koncerti

Koncert „Svirati s lakoćom“ na Brodu Zeppelin

Koncert polaznika i profesora kurseva za obou, flautu, fagot i kamernu muziku pod nazivom „Svirati s lakoćom“ održava se u subotu 20. avgusta od 20 sati na Brodu Zeppelin (Kej žrtava racije). Ulaz je slobodan.

„Svirati s lakoćom“ je nov i inovativan projekat za mlade koji su na putu muzičke profesije, a koji se odvija na Andrevlju, od 14. do 21. avgusta. Pored instrumentalnih kurseva za obou, flautu, fagot i kamernu muziku u projekat je uključen i Kamp muzičkog zdravlja, u okviru koga se uče i primenjuju Aleksanderova tehnika, joga za muzičare, pokret kao izraz kroz metodu „Pokret 5Ritmova“ i psihološke radionice. Sve radionice vode certifikovani instruktori, koji su se internacionalno usavršavali i edukovali i imaju višegodišnje iskustvo u radu.

Profesori instrumentalnih kurseva „Svirati s lakoćom“ su vodeći solisti i profesori s područja bivše Jugoslavije i Balkana, koji su aktivni po celom svetu. Među njima su: Matej Zupan (SLO)- flauta; Sanja Romić (SRB/ SLO)- oboa; Žarko Perišić (CRO)- fagot. Instruktori Kampa muzčkog zdravlja su: Natalija Jović (Aleksanderova tehnika), Milica Zorić – Joga Savez Srbije, Sandra Dimitrijević – Pokret 5Ritmova. Psihološke radionice vodi odbojkaš, psiholog i licencirani sportski „coach“ Andrija Gerić. U okviru kampa su predstavljeni i izloženi radovi našeg slikara, Milana Minje Nikolčina, čije je stvaralaštvo inspirisano muzikom.

Još dešavanja potražite ovde

 

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link