Pozorište

Urnebesna komedija Metar i po do Cezara

Klub Umetnika Bina – KUB vas poziva na komediju „Metar i po do Cezara“ koja će se odigrati 23. decembra sa početkom u 20:00 u svečanoj sali srednje elektrotehničke škole “Mihajlo Pupin” u Novom Sadu, u Futoškoj ulici br. 17.

Metar i po do Cezara je urnebesna komedija Slaviše Radovanovića koja na scenu donosi neobičnu priču u srpsko-rimskom stilu, o kasapinu Milanu koji je bez posla i traži skriveno rimsko blago a nalazi samo nevolje. Predstava obiluje istorijskim podacima iz perioda rimske imperije a u njoj dominira akcenat istočne Srbije što joj daje dodatnu komičnu notu. Da li će se Milan obogatiti na svojim iskopinama? Da li će mu u tome pomoći komšinica Julijana kojoj je on neprežaljena ljubav iz mladosti? Kako će odreagovati Milanova žena Vesna kada joj u kuću dođe devojka iz Viminacijuma Rea, tražeći svoj nakit? – samo su neka od pitanja na koja ova predstava daje odgovore na interesantan način.

Ulaznice po ceni od 200 dinara možete rezervisati putem mejla klububina@gmail.com i preuzeti u prostorijama kluba.

Više zanimljivih događaja potražite ovde.

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link