Dogadjaji Koncerti

Kombinacija flamenka i savremenog plesa u Sinagogi

Flamencoraneo Company nastupiće u nedelju 11. septembra u Sinagogi sa svojim plesno-muzičkim projektom Metamorphosis. Autor i umetnički direktor je Saška Šašić.

Metamorphosis (metamorfoza) je plesno-muzička predstava u kojoj se međusobnom saradnjom i razmenom iskustava tri plesača i koreografa iz različitih plesnih disciplina (savremeni ples i flamenko) razvija priča o sukobu i pomirenju tradicionalnog i modernog.

Povezujući udaljene i naizgled suprotstavljene strukture – savremeno i nasleđeno, konvencionalno i slobodno, rigidno i dinamično – autor ispituje mogućnosti pomirenja i komunikacije među parovima ovog binarnog niza.

Koreografiju i ples potpisuju Saška Šašić, David Mazon Fiero i Mitja Obed, a autor muzike je Jorge Canda Neira. Tu su još i vokal Angel Lopez de Toro, Jorge Canda Neira svira gitaru, violončelo Petar Lazarević i perkusije: Aleksandar Radojičić.

Program počinje u 20 časova, a ulaznice po ceni od 600 dinara mogu se kupiti u prostorijama Muzičke omladine Novog Sada (Katolička porta 2/II) radnim danom od 8 do 14 časova, kao i dva sata pred početak koncerta u Sinagogi.

Još dešavanja potražite ovde

 

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link