Srbija Vesti

Komandir sedeo sa krimosima, nakon tuče bežao od policije, ovo ni Vulin ne bi režirao

policija-noc
Ilustracija/Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Noć koja se prepričava u Kraljevu i Vrnjačkoj banji odigrala se u noći između 8. i 9. aprila, a glavni protagonisti tragikomičnog trilera koji se retko viđa i u bolivudskoj produkciji bili su policajci i kriminalci, ali i oni koji se očigledno odlično snalaze u obe ove uloge.

Naime, zamenik komandira saobraćajne policije u Kraljevu, bivši policajac kao i još nekoliko osoba, među kojima su bili i kriminalci Dragan G. iz Zrenjanina i Rajko Š. iz Novog Sada potukli su se kobne noći u jednom restoranu u Vrnjačkoj banji.

Možda bi ovo zaista bila jedna obična vest, da za istim stolom nisu sedeli policajci i kriminalci, a incident poprimio razmere holivudskog ili pak bolivudskog scenarija kada je krenula policijska jurnjava.

Kako objašnjava izvor portala Nova.rs iz policije, zamenik komandira saobraćajne policije u Kraljevu sedeo je kobne večeri sa još nekoliko osoba u restoranu, čiji naziv novinari nisu želeli da otkriju, a sa njima u društvu bio je i jedan bivši policajac, ali i Dragan G. i Rajko Š. za kojim je, u trenutku tuče, bila raspisana poternica, a koji se, navodno, dovodi u izvesnu vezu sa kriminalnom grupom Darka Šarića.

– Sedeli su svi zajedno za stolom, a onda je izbila tuča u lokalu u kojoj su i oni učestvovali. Lomili su inventar, a onda, kada su čuli da će doći patrola policije, zamenik komandira je skinuo registarske tablice sa džipa ‘mercedes’ i krenuo da beži. Patrola ih je nedugo zatim zaustavila, ali je komandir izašao iz džipa i probao da trguje uticajem, pokušavajući da navede policajce da ih puste. Kada su shvatili da kolege ne posustaju, bivši policajac je seo u džip i krenuo da napušta mesto gde su ga zaustavili – objašnjava izvor ovog portala.

Odmah je i policijska patrola krenula za njim.

– Tokom te jurnjave, vozač džipa se prevario i skrenuo je sa puta prema Zapadnoj Moravi, verovatno sa namerom da se sakrije, ali je ušao u slepu ulicu i policajci su uspeli da ga sustignu. Videvši da mu patrola prilazi, izašao je iz automobila, bacio ključeve i počeo da beži, ali pošto je bio mrak i loš teren priobalja, nije mogao daleko da odmakne, pa su ga policajci sustigli. On se oglušio o naređenja policijskih službenika i počeo je jednog od njih da šutira, zbog čega je zadobio lake telesne povrede – objašnjava isti izvor.

Potom je doveden i zadržan u policijskoj stanici Vrnjačka banja, dok je saučesnika privodila druga patrola.

– U kancelariji, u policijskoj stanici, zamenik komandira je dežurnom policajcu naređivao da ga pusti – najpre zato što je priveden zbog učešća u tuči, ali i zato što je bežao od policije. Nakon svega, zamenik komandira se policajcu obratio rečima: ‘Sr**m ti se usta’, jer ovaj nije hteo da ga pusti – navodi ovaj izvor.

Zbog toga je zameniku napisana prijava za vređanje službenog lica, i suspendovan je.

Međutim, tu ovoj filmskoj priči nije kraj.

– Nakon što je bivši policajac izašao iz pritvora, otišao je kod lekara i prijavio povrede koje je navodno zadobio od policije, iako to nije tačno. On je i pre postupanja policije bio zatečen sa povredama, jer se tukao i u lokalu. Sada sa tim povredama pokušava da trguje sa policijskom upravom, tj želi da lažno optuži policajce, kako bi oni povukli prijavu protiv zamenika komandira, i kako bi on bio vraćen na posao. Dakle, ukoliko se vrati zamenik, on će da povuče prijavu za navodne povrede – zaključuje izvor iz policije.

Prema saznanjima pomenutog portala, zamenik komandira je dobio prekršajnu prijavu, za remećenje javnog reda i mira, dok je bivšem policajcu napisana krivična prijava. Inače, osobe sa kojima su sedeli u restoranu su iz krimogene sredine, i jako dobro su poznati policiji.

SNS striptiz: Pomoćnik gradonačelnika Kraljeva se skidao u kafani i pokazivao „ponos“

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

5.3K Shares
5.3K Shares
Share via
Copy link