Magazin Svet

Dijana je najlepša policajka na svetu, pred njom na kolena padaju najopasniji kriminalci

dijana policajka
Printscreen/Instagram/dianelly_17

Lepa i atraktivna kolumbijska policajka patrolira ulicama grada Medelina koji se nekada smatrao najopasnijim gradom na svetu, ali kaže da ne bi odustala od svog sadašnjeg posla da bi postala manekenka ili influenserka.

Dijana Ramirez ima obožavaoce širom sveta koji mole da im se „stave lisice“. Na društvenim mrežama nazivaju je „najlepšom policajkom na svetu“, a ona kaže da je „počastvovana što služi u policiji“.

– Kada bih ponovo imala priliku da biram karijeru, ne bih oklevala i ponovo bih postala policajacka, jer zahvaljujući ovoj instituciji sam ono što jesam. Dugujem sve policiji, pre svega što me je načinila profesionalcem i ženom kakva sam danas – rekla je za JamPres.

Dijana ne namerava da odustane od policijske karijere da bi postala influenserka, ali se može pohvaliti velikim brojem pratilaca na Instagramu, gde često objavljuje svoje fotografije u uniformi.

Zadivljujuća žena koja ima 393.000 pratilaca na Instagramu, nominovana je za policijsku ili vojnu influenserku godine na Instafest nagradama, koje imaju za cilj da odaju priznanje profesionalcima koji kreiraju digitalni sadržaj sa velikom publikom.

– Čast mi je da predstavljam policiju ovom nominacijom – rekla je Dijana.

Svaka Dijanina fotografija je preplavljena komentarima muškaraca koji izražavaju svoje divljenje „policijskoj lutki“.

– Najlepša policajka na planeti – izjavio je jedan.

– Va,u izuzetno lepa, volim je – napisao je drugi.

Drugi su tvrdili da nju nije samo lepota policajca učinila tako šarmantnom već i činjenica da je bila spremna da stavi svoj život na kocku kako bi zaštitila svoje sugrađane.

– Efikasna, posvećena, strastvena i lepa, šta više možete da tražite? – još jedan obožavatelj je napisao, istakavši njene kvalitete.

Prelepa policajka Ceca zaludela Instagram, prati je skoro 50.000 ljudi (FOTO)

121 Shares
121 Shares
Share via
Copy link