Lifestyle Magazin

Koliko traje efekat vijagre?

Pilule za potenciju “rade” na isti način – važno je da ih popijete (jednu, ne više!) između 45 i 60 minuta pre nego što seksualnog odnosa, na prazan stomak, bez alkohola.

To je optimalno vreme kada će efekat vijagre i većine ostalih sličnih pilula biti najizraženiji – ili da vam “prevedemo” – vaša erekcija će između 45 i 60 minuta nakon uzimanja pilule biti najjača.

Kada se to desi (napokon!) ne morate da žurite jer ćete dejstvo ovog pomoćnog sredstva za bolji seksualni život, osećati između dva i četiri sata.

Dovoljno da se nauživate, i vi vaša partnerka, zar ne?

To ne znači da ćete sve to vreme biti u punoj erekciji, već blago “zagrejani”, a samo malo dodatnog stimulansa biće dovoljno da opet budete u “punoj snazi”.

Pročitajte: Zašto vijagra nekad “ne radi”
Bez obzira na to što male pilule pružaju veliko zadovoljstvo, ne uzimajte ih na svoju ruku, bez konsultacije sa lekarima.

Ne stidite se da pitate stručnjaka koja doza bi bila idelana za vaše godine, koliko često smete da ih uzimate i na koje negativne efekte možete da računate.

“Vijagra” i slične pilule, nisu za osobe sa niskim krvnim pritiskom, sa oštećenom jetrom, za one sa srčanim tegobama, sa hroničnim oboljenjima, za osobe sa anatomskom deformacijom penisa, kao ni za mlađe od 18 godina.

Kao neželjene efekte lekari su kod pojedinih pacijanata konstatovali glavobolju, crvenilo lica, vrtoglavicu, smanjeno razlikovanje nijansi boja, pojačanu percepciju svetlosti ili zamućen vid.

Pilule za potenciju nisu bezazlene i mogu ozbiljno da naruše vaše zdravlje, čak i da izazovu smrt.

5 stvari koje muškarci primete tokom seksa, ali vam to neće priznati

Share via
Copy link