najveci-greh-prema-horoskopu
Pixabay.com
Horoskop Ljubavni horoskop

Koji je vaš greh prema horoskopu?

Lako je počiniti neki greh, pogotovo kada je na svakom koraku. Teško je pronaći osobu koja nikada nije nešto zgrešila, a postoji i dobar razlog zašto. Naš horoskopski znak igra veliku ulogu u tome, kada su u pitanju manji ili veći grehovi. Saznajte na šta vas „tera“ vaš horoskopski znak…

Strelac: PRELJUBA

Strelčevi su često skloni prevelikom flertovanju. Seks za njih predstavlja zabavu, pa je zato teško osobi pod ovim horoskopskim znakom da održi dugu i posvećenu vezu.

Iako su zaljubljeni u svoju drugu polovinu, njihove oći će „tražiti“ potencijalnu drugu osobu sa kojom će moći da flertuje.

Ribe: LENJOST

Ribe su izgleda osobe koje vole da drže glavu „među oblacima“. Ponekad se čini kao da samo postoje u svom svetu, a ne sa ostalim ljudima.

Kako dane provode u sanjarenju, ljudi prolaze pored vas i napreduju, dok se oni i dalje kreću sporim tempom. Ovo vas čini ekstremno lenjim kada je u pitanju život u sadašnjosti.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share