Magazin Putovanja

Koji grad je najlepše okićen u regionu?

Novogodišnja rasveta je odavno uključena, gradovi su zasijali, temperatura je uglavnom iznad nule, a šetnje nikada nisu bile zanimljivije. Osim Novog Sada čija je novogodišnja dekoracija oduševila građane i sve turiste, i mnogi gradovi u regionu su predivni i prosto mame turiste iz celog sveta. Pogledajte koji su najlepše okićeni gradovi u regionu.

Zagreb

✨? Merry Christmas to my dear friends who celebrate today! ?✨ #Canon #CanonSrbija #LiveForTheStory More info: ?www.throughmyeyes.rs? . . . . . #zagreb #croatia #croatiafulloflife #ig_worldclub #ig_europe #ig_europa #living_europe #europe_vacations #tlpicks #cbviews #princely_shotz #travelanddestinations #bestcitybreaks #living_destinations #mybestcityshots #special_shots #topeuropephoto #hello_worldpics #nightphotography #hello_rooftops #igworldclub #beautifuldestinations #worldplaces #travel_drops #best_worldplaces #noitenoinstagram #rsa_streetview

A post shared by Aleksandar Matic (@acamatic) on

Predivni Zagreb je još lepši u decembru. Advent u Zagrebu predstavlja jedan od najlepših božićnih vašara, a ukoliko još ne znate gde ćete za doček, ovo može biti jedno od mogućih rešenja.

Osim Zagreba, u Hrvatskoj oduševljava još i predivno okićeni grad Čazma.

cazma_nova_godina
travelincroatia.blogspot.com

Temišvar

Praznična svetla i odličan program za doček!

temisvar_nova_godina
Temišvar

Nastavak na sledećoj strani…

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

194 Shares
194 Shares
Share via
Copy link