Lifestyle Vesti Novi Sad

Aktuelne frizure i šminka za novogodišnju noć

Ostalo je nešto manje od par sati do najluđe noći. Ukoliko još uvek ne znate kakvu frizuru i šminku treba da imate za doček, frizerski salon Opposite vam otkriva koja frizura i šminka će biti trend za Novu godinu.

Naravno da bez šljokica ne može da prođe doček, ali da li je potrebno preterati i gde ih stavljati. Novi svetski trend je da i muškarci takozvani hipsteri stavljaju šljokice na bradu. Šta je trend, a šta preterivanje?

– Šljokice su naravno in kada govorimo o najluđoj noći, a tu je i perje, ali ih treba umereno stavljati, a sve treba da se uklopi u stajling – kaže Tatjana Ivanović ispred frizerskog salona Opposite i dodaje da je elegancija na prvom mestu što se tiče garderobe, ali i frizure.

frizura-nova-godina
Foto: Milenko Stanković©

Još uvek su aktuelne 60-e i 70-e i taj Merilin look, retro i ženstvenost, a čuveni bob možete učiniti zanimljivijim ako uvijete krajeve.

– Nisu u trendu neuredne frizure, već izražajne crte koje ističu ženski seksipil – ističe Tatjana i dodaje da što se tiče nijansi preovlađuju prirodne, a da ombre polako izlazi iz mode i na njegovo mesto dolaze medne nijanse sa bebi prirodnim pramenovima.

frizura-zenska
Foto: Milenko Stanković©

Aktuelne frizure za muškarce su undercut frizure na mnogo različitih načina fenirane i uvijane.

– Kod nas je već postalo uobičajeno da muškarci dolaze samo zbog feniranja i uređivanja undercut frizure – kaže Tatjana i dodaje da je Pompadur frizura za muškarce apsolutni hit.

Što se tiče šminke za najluđu noć, tu je aktuelan novi trend bojanja obrva u različite nijanse i dodavanje šljokica.

frizura-salon
Foto: Milenko Stanković©

– Ne treba preterivati sa šminkom, već je bolje istaći oči ili usne, a ne jedno i drugo – kaže šminkerka Mina Čolić i dodaje da su sada popularne dnevne žurke pa i šminku i frizuru treba prilagoditi da bude i za dnevnu i za noćnu varijantu.

Sada kada znate šta ćete da obučete, koju frizuru i šminku ćete da nosite ostaje još samo da odaberete dobro društvo i ništa više vam nije potrebno za dobar provod za najluđu noć.

U ovih 5 država se nova godina ne slavi 1. januara

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link