Horoskop Horoskopski znakovi

Koje planete vladaju vašim horoskopom, a koje vam stvaraju probleme

zodijak planete

Svaki znak Zodijaka ima svoju dominantnu planetu, neki čak i dve: to su takozvani vladari i suvladari horoskopa koji određuju naše glavne osobine, utiču na način razmišljanja i postavljaju koordinate životne putanje.

Mnogo toga zavisi i od podznaka i međusobnog položaja planeta, ali ovo je osnova na koju se nadograđuju ostali elementi horoskopa da bi se na kraju dobila kompletna slika.

Uplivu vladara treba dodati delovanje planeta koje su izrazito jake ili slabe u određenom znaku jer mogu povećati ili ublažiti pozitivne i negativne uticaje.

Upoznajte i jedne i druge da biste bolje proniknuli u svoje prednosti i slabosti.

Ovan

Osim Marsa, koji je prvi vladar ovog vatrenog znaka, dominantan je i Pluton, a obe planete daju borbeni, istraživački duh, ogromnu energiju, magičnu privlačnost i šarm. Pripadnici ovog znaka su veoma hrabri, ali često idu s glavom kroz zid i ukoliko ne uspeju upadaju u krizu. Život im se odvija između ekstrema – ili su euforični ili očajni.

Zbog lošeg upliva Venere i Saturna nedostaje im nežnosti, pritom imaju neumerenu želju za vlašću. Oni ne gube vreme na sentimentalnost jer neumorno grabe napred, od njih se ne može očekivati mnogo ljubavi, već uglavnom kratkotrajna strast.

Dan vašeg rođenja otkriva u čemu grešite čitavog života

Angelina Čakširan

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

346 Shares
346 Shares
Share via
Copy link